- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Azt kell mondjam, ilyen a méltó lezárása egy korszaknak.
-
Vigneau
félisten
válasz
Trailblazer #207 üzenetére
Ha minden igaz, a Sapphire és a Zotac anno egy tőről fakadt. Hogy most mi a helyzet...
-
Vigneau
félisten
A BFG-től nem is láttam kártyát, csak tudtam a létezéséről. De idővel a TUL leányvállalata, a VTX3D is leköszönt, a PowerColor vette át a garanciális ügyintézést.
Az XFX honlapja szerint RX 500, RX 5000 (ha jól tudom, mindkettő RDNA) és RX 6000 szériájuk támogatott napjainkban is.
-
Vigneau
félisten
Ha nem olvastam volna az utolsó bekezdést, akkor azt mondanám:
"Pont a napokban szúrt szemet egy jó pár éve készült kép egy XFX GeForce kártyáról. Napjainkban pedig kizárólag piros VGA-k kerülnek a boltok polcaira a gyártótól."
Valószínűleg tartják magukat ahhoz, amit mondtak. De ha remek kis MoBo-kat tudnak majd prezentálni, akkor szívesen kipróbálnám majd valamelyik terméküket a jövőben.
Az ABIT sajnálatos csődje és a DFI kizárólagos vállalati termelésre való átállása után akár üde színfolt is lehetne a cég ezen a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest