- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
#98880768 #27 üzenetére
Én az "A" kategóriás kínaiaktól nem félek, a "B" -ket meg nagy ívben elkerülöm. Volt Gionee Elife E7-em is. (vagyis még mindig megvan GPS ként üzemel a kocsiban) összeszerelésben anyagminőségben nagyon jó viszont hardveresen nagyon nem a topp, alig volt rá valami ROM és azok sem a legújabb verziók. Gionee-t pl azért nem vennék még egyszer, de attól nem félnék, hogy szétesne vagy nem működne benn valami. Axon EU-verzió Kínából rendelve
ezzel szoftveresen sincs baj. Annak ellenére, hogy nem friss, az USA ban már megy az oreo így lassacskán ide is megérkezik. Viszont sokat olvastam a Vivo-ról én abszolult nem paráznék tőle én tuti kuriózumként élném meg ha az lenne
Új hozzászólás Aktív témák
ma A frissen bemutatott Vivo phablet pont úgy néz ki, mint az Oppo R15, vagyis majdnem: a hátlapjáról eltűnt az ujjlenyomat-olvasó. Pedig van benne, csak a képernyő mögött.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest