- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alibaba5
tag
Nekem van, vivo xplay 5 még mindig olyan jó hogy felesleges újat vennem, csak nekem is bejön a portré mód a mostani telefonokon. Szuper lassítás gyorsítás, mozgó tárgyról felvételek stb. Két éves lassan. Sosem fagyott. Fotó és zenefon magasra tette a lécet, legszívesebben x21 re váltanék de nagyon drága úgy hogy nem tudnám szervizbe adni ha valami baja lenne. Nem értem hogy lehet leszólni bármit is hogy semmit nem tudnak róla, csak a kinézet alapján. Mikor vettem xplay 5 öt az Samu és iPhone kopi volt külsőre de szerintem mindkettőnél szebb. Belül meg mind a kettőnél többet tudott.
-
Man0gatya
aktív tag
válasz tomboy0013 #35 üzenetére
Ráadásul, a vivo több olyat lépet meg a világon először amit más nem.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz #98880768 #36 üzenetére
Szerintem is, inkább mindenki örüljön annak, hogy minél több márka termékei közül lehet válogatni!
Inkább arról látnák szívesen egy hírt, hogy hogyan halad ez a memória kartell téma, hirtelen akkora csend lett, megérkeztek a kenőpénzek(a hatóságok stb... felé) vagy mi van?!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
törölt tag
válasz tomboy0013 #35 üzenetére
Szerintem engedjük el.
-
tomboy0013
veterán
válasz #98880768 #11 üzenetére
"amíg az európai piacon a vivo név hallatán a legtöbben nem tudják mire gondoljanak, addig nem lehet top márka..
Az ázsiai régió egy teljesen más tészta"Miért Ázsiában UFO-k élnek és ők nem számolhatók bele a vásárlóközönségbe?
Csak egy kis info számodra ha már kötöd az ebet a karóhoz:Kína lakossága: kb. 1,4 milliárd fő
Európa lakossága: kb. 750 millió fő
Az egyik egy ország a másik egy kontinens, na most akkor ki számít igazán erős vásárlóközönségnek, Ázsia cirka 4,4 milliárd fővel vagy Európa 750 millióval?
Azért mert egy jóval kisebb létszámú kontinensen nem annyira ismert mint a Samsung még nem lesz kis márka... A táblázatok mutatják meg a piaci részesedés alapján mi a top márka. Azzal már lehetne kötekedni, hogy globális márka, de hogy ne lenne top azzal aligha. -
aelod
veterán
Attól még, hogy EU-ban nem ismert az átlag samsung/iphone körben mozgó vásárló előtt még nagy gyártó.
Én szemeztem már egy vivo telefonnal majdnem rendelés lett belőle de xiaominál kötöttem ki a pénz keret miatt. Lehet a következő vivo lesz
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Psychopeti
senior tag
válasz SkyLine3000 #10 üzenetére
+1
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
törölt tag
válasz DeathAdder #28 üzenetére
Mondjuk azért itt érzek némi ellentmondást.. (nem a részedről, sokkkal inkább a vivo marketing részéről) Miért reklámoznak valamit egy nemzetközi sporteseményen, ha ugye - ahogy az imént megbeszéltük - egy belpiacos, ázsiai termék, legalábbis egyelőre.. még akkor is, ha nyilván angol bajnokit néznek pl. Kínában is..
-
atee_13
őstag
válasz #98880768 #27 üzenetére
Én az "A" kategóriás kínaiaktól nem félek, a "B" -ket meg nagy ívben elkerülöm. Volt Gionee Elife E7-em is. (vagyis még mindig megvan GPS ként üzemel a kocsiban) összeszerelésben anyagminőségben nagyon jó viszont hardveresen nagyon nem a topp, alig volt rá valami ROM és azok sem a legújabb verziók. Gionee-t pl azért nem vennék még egyszer, de attól nem félnék, hogy szétesne vagy nem működne benn valami. Axon EU-verzió Kínából rendelve ezzel szoftveresen sincs baj. Annak ellenére, hogy nem friss, az USA ban már megy az oreo így lassacskán ide is megérkezik. Viszont sokat olvastam a Vivo-ról én abszolult nem paráznék tőle én tuti kuriózumként élném meg ha az lenne
-
DeathAdder
veterán
válasz #98880768 #22 üzenetére
Nem rohansz érte, csak ott lesz a kisagyadba, és amikor laikusként döntést kell hoznod nagyobb valószínűséggel fogod azt a terméket választani amire van némi rálátásod. (főleg ha anyagilag is be vagy határolva)
A világ legnézettebb sporteseményein sok milliárd ember képébe tolják, ami elhelyezi bennük az információt, reklámként, szlogenként, mémként, akárhogy.. és amikor az adott helyzetben döntés előtt állsz akkor nagyobb eséllyel fogod azt a terméket választani, mert ad egy megnyugvást, hogy van róla némi információd.
A televíziós média is erről szól, elég csak a gyógyszer, élelmiszerreklámokra gondolni. Nem rohansz te Fastum gélért, de amikor majd ott állsz derékfájósan a boltban és 48 derékkenőcsre mered a tekinteted akkor azt fogod választani amiről van némi ismereted. Beparcellázzák a tudatodat, hogy az ösztönvilágodból hozz majd később döntést
Szerencsére ma már az internet és közösségi média végtelen tárházából le lehet vonni tudatos döntéseket, de nagyon sokan még mindig nem élnek ezzel.
-
Robi BALBOA
őstag
(#11) Mr Keszi: -"OnePluson kívül nem igazán sikerült megvetniük a lábukat ázsián kívül"
A válasz kézenfekvő, belpiacos márka.
Ez kb olyan mint amikor a PH-s tesztben arra panaszkodtak, hogy tele van kínai alkalmazásokkat a (Vivo)telefon, hát már, hogy a viharba ne lenne kínai rajta az alkalmazások jó része, mikor arra a piacra szánták.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
törölt tag
válasz Juhaszatti #21 üzenetére
Designra nem annyira forradalmi a legtöbb telefonjuk, de például ők szoktak kiemelkedően jó DAC-ot tenni a telefonjaikba, meg kamerában is elég jók tudnak lenni. Ha jönnek nemzetközileg megjelennek, akkor felkötheti a gatyát a Huawei (aki most lépett vissza a másolóüzemek szürkeségébe a külsőségek terén).
-
atee_13
őstag
válasz #98880768 #22 üzenetére
Többször is, nem csak egyszer. Sajnos nem az én árkategóriám. De ha nem számítana a pénz én már vettem volna. Amióta idehaza a telefonárak elszálltak még előfizetéses verzióban is azóta én csak kintről veszek. Legutolsó itthon vásárolt telóm egy LG gt 540 volt. Most egy Axon 7 em van durván 60 volt pár hónapja.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #20 üzenetére
Igen, az Apexről már érdemes beszélni, elismerem. Mondjuk a Xiaominál is ott van a Mi Mix széria, mégsem sikerült annyira kitörniük a felsőkategóriában.. pedig az olcsóbb sávban kifejezetten ajánlottak a mobiljaik
-
törölt tag
-
atike
nagyúr
-
törölt tag
válasz Juhaszatti #12 üzenetére
Ha a jövőben is ehhez hasonló forradalmi dizájnnal kívánnak dolgozni remélem semennyire..
[ Szerkesztve ]
-
blagolf
senior tag
Kínai indigó telefonok újabb példánya...szánalom
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #15 üzenetére
Klopp "le gegenpresszingeli" őket
-
atee_13
őstag
Mint ahogy kolléga említette a foci VB, de ha nézel angol focit akkor ott is megjelenik a reklámfalon, vagy ha láttad a Captain America: Civil War -t akkor ott is találkozhattál velük. Nyilván nem Samsung, de azért nem annyira ismeretlen.
(#8) tomboy0013
Nemhogy nem csak azok a márkák léteznek, hanem nem csak az a világ amit ők tolna
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #6 üzenetére
Az eladásokat tekintve valóban ott vannak, igen ám, de OnePluson kívül nem igazán sikerült megvetniük a lábukat ázsián kívül, ezért számomra nem férnek be a "nagyok" közé.. ha csak a számokat nézzük igazad van
tomboy0013 neked ugyanezt tudom mondani, amíg az európai piacon a vivo név hallatán a legtöbben nem tudják mire gondoljanak, addig nem lehet top márka..
Az ázsiai régió egy teljesen más tészta.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Csodálatosan néz ki, amikor elfordítja az ember a telót, játszik rajta, vagy mondjuk filmet néz és bal oldalt bele lóg a kijelzőbe az az ocsmány betüremkedés...
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Akkor az Apex lesz a te telód, meg remélem az enyém is!
Köszönet a cikkért, ebben már benne van minden ami számít, és említést tesz a telóban rejlő Dac chipről is, ami engem kifejezetten érdekelni szokott.
-
atike
nagyúr
Ha nem lenne notch és egy picit szögletesebb lenne - tetszene...
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #3 üzenetére
nem.
Viszont a Huawei P20 (Pro) Porsche Design-ról már pletykálták, hogy azzal jöhet.. meglátjuk, bár én még korainak tartom.
-
mizoli
addikt
Legyen iPhone-atoll
Ha majd gyártják, az Apex jöhetne errefelé is nyugati világra szabott rendszerrel.
-
törölt tag
"A frissen bemutatott Vivo phablet pont úgy néz ki, mint az Oppo R15, vagyis majdnem: a hátlapjáról eltűnt az ujjlenyomat-olvasó." Meg az Opponál ugye vízszintesen lett elhelyezve a duplakamera, ettől függetlenül a
dizájnerek azért itt sem erőltették meg magukat.. Kíváncsi vagyok melyik nagy gyártó hozza el először ezt a kijelzőbe telepített ujjlenyomatolvasót[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest