- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Viszont ha beteszed a házba, akkor lehet, hogy nem férsz majd hozzá a hátlapi rögzítéshez és fel sem tudod szerelni a hűtőt. Elsősorban arra kell figyelni, hogy egyenletesen húzzuk be a csavarokat. Ez az Asus alaplap konkrétan elég érzékeny az ilyen egyenletességre. Volt már olyan vele többször, hogy nem elég egyenletes csavarozásnál nem indult el. Levettem, jobban figyelve feltettem, és már ment is. A korábbi 975-ös és 875-ös deszkánk erre nem volt olyan érzékeny.
-
rudi
nagyúr
Nemrég egy cikkben írtam, hogy a görbületnek csak kis részét okozzák egyek a bazi nagy hűtők. Az általad bedobott képen inkább a fényképező torzítása látható, a memóriamodulok irányából lőtt képeken pedig főként azért ferde az alaplap, mert az északi híd hűtésést alulról egy pánt tartja, amin a cpu irányába billen az egész nyomtatott áramkör, ha leteszem az azstalra. Azért tényleg van görbülete a lapnak így kéttucat cooler után, de ennyit illik kibírnia. Anno még a P4-es Intel 875-ös időben használt MSI tesztlapunk sokkal jobban meg volt görbülve. Érdemes visszakeresni a régi cikkekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest