- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Különösebben nem érdekel, ki mit frissít, de a legtöbb beszélgetés mindig afelé megy el, hogy a droid azért jó, mert testre lehet szabni, a többi meg szar, mert nem lehet, és itt le is ragadunk. Nem pont ebben a topicban, csak úgy általában mondom, társaságban, kocsmában... Ezzel nem értek egyet, ennyi.
Igen, vannak prók, akik felpakolják a custom romokat, és én nem vagyok pró, de nekem ez nem fáj, viszont amikor téglázzák a készüléket, neadjisten véglegesen, akkor érdekes módon nagy lesz a csend.
Nem azt mondom, hogy a WP meg az iOS a jó, a droid meg nem jó, bár lehet így jött le - csak ne húzzunk ilyen éles határt a gyártók közé, mert van jó ebben is, és van rossz abban is. WP-sként néha irigykedek a droidra, amikor egykét programot nem találok meg, és kiderül, nincs, és sose lesz, na bezzeg a másikra meg van...de ez egy ilyen szakma.
-
Louro
őstag
Vannak akik bizonyítottak és megbízható források és főzött rom-ok, de ott is elég sok a közösségi tesztelés. Ha valaki letölt valamit onnan és nagyon pörög a topik, akkor se garancia és hogy 100%-os romot kap. Na meg sokszor a telepítés is nyakatekert.
Preferálom a gyárit, mert akkor várhatok el terméktámogatást. Főzött romok esetén lehet 98%-on megáll a fejlesztés és support nem lesz. Remélem így érezhető a gyári vs. főzött rom. Régen bele voltam bolondulva, hogy főzött kell, de amennyi időt mindig beleöltem és a trükköket megtudtam, hááááááááát.......
-
Louro
őstag
Az XDA oké, de van, hogy felszabadulnak emberek fórumokra és belinkelik úgy a forrást máshonnan, hogy beírják, XDA-ról van. Így akár egy kicsit módosított rom-ot szednek le, bízván abban, hogy XDA-ról származik.
A tapasztaltabbak ellenőrzik a linkeket - egy időben ment az ingyen ncore regisztráció vicc ncore.cr és hasonló linkekkel -, de nem mindenki rutinos és IT affinitású. A legtöbb ember "csak" felhasználó és megbízik a neten írott dolgokban. Mondjuk ráguglizik,hogy Samsung S8 newest custom rom, akkor szerintem jó eséllyel egy fake oldalba botlanak a legtöbben. Ahol valami automatával oda van hazudva pár hozzászólás, máris hihetőbbnek tűnik a főzött rom. (Persze lehetne kérdezni, hogy miért nem szakmaibb oldalon nézelődnek az emberek és esetleg olyan nyelvűt, amit ismernek is, az más téma.)
-
Persze, ez pontosan így van! Ennek is van előnye, meg amannak is, hátránya úgyszintén. Mivel én nem használom játékra a telefont, nem hekkelem éjjel-nappal, viszont használni akarom, stabil rendszerrel, nekem a Win8.1 tökéletesen megfelel. Ha ilyen áron jutnék ilyen teljesítményhez droidban, lehet kipróbálnám azt is.
A problémám továbbra is az, hogy - nem akarok senkit megsérteni - "csingcsung" márkát nem akarok venni, a Galaxy széria nagyon tetszik, de az nekem csillagos ég.
-
Воланд
titán
-
Integrale
veterán
A Lumia 900 jó és rossz példa is egyben. Illetve WP 8-at írt, amik 2012 óta minden frissítést megkapnak (a gyakoriság és a tempó már más kérdés).
Szerintem nem opció frissítésre a különböző, kérdéses megbízhatóságú és stabilitású mások által kotyvasztott rom felrakása, de másképp látjuk a világot.
-
Meteorhead
aktív tag
Bár feltett szándékom volt nem flame wart kirobbantani, így visszafogom magam.
Nekem semmi bajom az eredeti designnal, és semmivel sem kevésbé testreszabható, mint egy Almás teló, azt mégsem ekézik emiatt. Azt én sem értem, miért akarnék rootolni egy telefont. Az a legjobb belépési pont a biztonsági rések bevezetéséhez, ha kilépsz abból a paramétertérből amire a szoftvereid felkészítették. A "túliskolázottságnak" is megvannak a veszélyei. És nem nagyon érdekel, hogy nem támogatott OS-t erőszakoljak fel, mert minden készülék támogatott ami valaha Win 8-at kapott. Egy 4-5 éves okostelefonnál nem várom el, hogy életben tartsák frissítésekkel, míg a ritka kivétel meg egyébként is annyira olcsó volt, hogy megint nem reális elvárás, hogy egy komoly OS frissítést eszközöljenek rajta.
Nincsenek illúzióim, hogy amennyiben WP valaha is számottevő népszerűségre tesz szert, úgy megjelennek a crack-elt rendszerek és klikkelős felületeken lehet majd side-loadolt appokat felrakni a developer mode-ban lévő telefonokon, amit MS úgy fog értékelni, hogy dejó hogy már 600 millió WP fejlesztő van. Szerencsére ezzel a kiskapuval még nem élnek tömegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest