- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Meteorhead #16 üzenetére
"Nem lehet a Store-on kívülről ráerőszakolni programot"
Tekintve, hogy a store egy kalap 0-át sem ér, ez nem egy nagy pozitívum.
Remélem eljön az az idő amikor már szívesen használni fogok egy androidot, jelenleg még akárhányszor elgondolkodtam rajta, mindig kaptam egy jelet, hogy ne tegyem.
tatararpad:
Lassan 3 éves BB10-es telóm van, semmi lassulást nem vettem észre, és szerintem az almások is hasonlt tapasztalnak.
Mindeközben én is tudom, hogy az androios telók idővel lassulnak, én sem értem mi az oka. -
Cannabis7
senior tag
válasz
Meteorhead #16 üzenetére
"Nem lehet a Store-on kívülről ráerőszakolni programot"
Tekintve, hogy a store egy kalap 0-át sem ér, ez nem egy nagy pozitívum.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Meteorhead #21 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy x ido alatt kifejlesztenek egy rendszert, amit y idoig tesztelnek. Jo esetben nem talalnak hibat es kiadjak. Onnantol pedig kvazi vegtelen mennyisegu ember es ido all rendelkezesre minden res megkeresere. Ha csak tokeletes rendszert adnanak ki, sosem jelenne meg.
-
Cifu
félisten
válasz
Meteorhead #25 üzenetére
@Meteorhead: Lehetett volna az iPhone-t is előrángatni, ugyanez pepitában.
És nem nagyon érdekel, hogy nem támogatott OS-t erőszakoljak fel, mert minden készülék támogatott ami valaha Win 8-at kapott.
Egen, de például a Lumia 900 (ami 2012 januári, míg a Nexus 4 2012 októberi, tehát akkora különbség nincs közöttük) már Win8-at sem kapott. Például. Ettől függetlenül rossz oldalán gyújtottad meg a (flém) gyertyát.
Egy 4-5 éves okostelefonnál nem várom el, hogy életben tartsák frissítésekkel, míg a ritka kivétel meg egyébként is annyira olcsó volt, hogy megint nem reális elvárás, hogy egy komoly OS frissítést eszközöljenek rajta.
Attól tartok félreértettél. Az Android esetében a gyártó felelőssége, hogy ad-e ki hozzá frissitést. Ha nincs rootolva / bootloader nyitva, akkor csak ezekre a frissitésekre számíthatsz. Tehát Android esetén a kinyitható bootloader és a custom ROM-ok jelentik a lehetőséget arra, hogy friss OS verziót rakj fel. A Nexus 4-est azért hoztam fel, mert ez ugye "Google" telefon, de egy 3 éves telefonra már nem hozzák ki a legfrissebb op. rendszert. Amire lehet azt mondani, hogy "dehát én évente, sőt, évente kétszer cserélek telefont", de én meg nem, mert nem látok rá igényt. A képességek nagy része, amit ki lehet használni adott egy 3 éves telefonban is, tehát a biztonság terén a friss op. rendszer a lényegi pont. Amit viszont ez esetben is csak kvázi 'töréssel' lehet csak felrakni...
@l4ci: A Media Marktban vásárolt Lenovo Vibe P1m telefonon is rajta volt a malware, ki se lehetett irtani, a gyári visszaállításban is benne volt!
Szép eset, tanulság: ne végy Lenovo telefont...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Meteorhead #21 üzenetére
Mintha annak a kifigyelése, hogy mikor vagy otthon, nem lenne kivitelezhetö annélkül, hogy a termosztátodat figyelnék...
-
gabor7th
addikt
válasz
Meteorhead #21 üzenetére
Abból itélve, hogy Pentagont, bankot, felhőt, legjobban védett rendszereket is mindig feltörik ilyen sohasem lesz. Valahova egyszerűen nem szabad beengedni a technikát netre kötve, mert a kockázat túl nagy és a veszély biztos.
-
Cifu
félisten
válasz
Meteorhead #16 üzenetére
...cserébe nem tudsz olyan kinézetet varázsolni neki, amilyet te akarsz (vagy akarnál), nincs mód arra, hogy az alap alkalmazásokat (mint tárcsázó, névjegy, kamera) lecseréld, avagy belenyúlj a kis telefonod mély lelkébe, és arra sincs mód, hogy egy nem támogatott készülékre frissebb op. rendszert varázsolj (a én Nexus 4-esem is 6.0-ás android van... holott ugyebár nincs támogatva már a készülék...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatás
- Gumi és felni topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- CORSAIR K100 AIR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest