- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Úgy fedeztem fel, hogy 2 hét használat után elkezdett alkalmazásokat telepíteni megbízhatatlan forrásból, pedig nem is engedélyeztem neki (bárhona böktem, akkor is felszórta őket). Aztán víruskereső azonosította a programot, egy gyári appnak álcázták a malware-t, ami com.google.camera.fun néven futott. Eltávolítani nem lehetett, a firmware update nem sikerült, mert egy gyári lib is módosított volt, elbukott a root integrity check-nél. Cseppet sem voltam ideges ezek után...
Aztán ráakadtam egy cseh fórumon, ahol szintén azonosították, és valakinél ez az app 1.5 GB adatot forgalmazott, állítólag képernyőképeket küldözget a háttérben (plusz telepít ezt+azt egy idő után). Végül a megadott cseh android fórumon hamarabb pulikálták a firmware update javítást, mint a gyári Lenovo update.
Ez volt az első és utolsó Lenovo eszköz, amit valaha is vásároltam. A másik két direkt kínából vásárolt telefonon semmi nem volt, ez pedig itthon, neves boltban vásárolt cucc. Kicsit gáz. Ráadásul 2 hónapja jelent meg, amikor vettem, szeptemberben mutatták be az újdonságot.
-
Meteorhead
aktív tag
Maximálisan egyetértek. Amíg nem vagyunk képes tisztességes rendszereket építeni, addig nem volna szabad ilyenekkel még jobban behálózni az életünket.
A paranoid énemet szabadjára engedve, lassan eljutunk oda, hogy XY 6 utcával arrébb azért ül autóba, mert a thermosztátomtól már tudja, hogy a munkahelyemen vagyok, mert lejjebb kapcsolt, úgyhogy nyugodtan jöhet kirámolni engem. Bedobja az ablakot egy téglával, ha szól a sziréna, akkor megy 2 utcával arrébb egy hasonló archoz, ha nem, akkor nyugodtan végig nézheti a lakást, mert van rá 8 órája.
Amíg nincsenek megbízható rendszereink, addig ne akarunk IoT-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest