Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Vannak akik bizonyítottak és megbízható források és főzött rom-ok, de ott is elég sok a közösségi tesztelés. Ha valaki letölt valamit onnan és nagyon pörög a topik, akkor se garancia és hogy 100%-os romot kap. Na meg sokszor a telepítés is nyakatekert.
Preferálom a gyárit, mert akkor várhatok el terméktámogatást. Főzött romok esetén lehet 98%-on megáll a fejlesztés és support nem lesz. Remélem így érezhető a gyári vs. főzött rom. Régen bele voltam bolondulva, hogy főzött kell, de amennyi időt mindig beleöltem és a trükköket megtudtam, hááááááááát.......
-
Louro
őstag
Az XDA oké, de van, hogy felszabadulnak emberek fórumokra és belinkelik úgy a forrást máshonnan, hogy beírják, XDA-ról van. Így akár egy kicsit módosított rom-ot szednek le, bízván abban, hogy XDA-ról származik.
A tapasztaltabbak ellenőrzik a linkeket - egy időben ment az ingyen ncore regisztráció vicc ncore.cr és hasonló linkekkel -, de nem mindenki rutinos és IT affinitású. A legtöbb ember "csak" felhasználó és megbízik a neten írott dolgokban. Mondjuk ráguglizik,hogy Samsung S8 newest custom rom, akkor szerintem jó eséllyel egy fake oldalba botlanak a legtöbben. Ahol valami automatával oda van hazudva pár hozzászólás, máris hihetőbbnek tűnik a főzött rom. (Persze lehetne kérdezni, hogy miért nem szakmaibb oldalon nézelődnek az emberek és esetleg olyan nyelvűt, amit ismernek is, az más téma.)
-
Louro
őstag
Azért nem mindig a felhasználótól bűzlik a dolog. Erre jó példa asszony. Jött frissítés a telefonjára, rányomott, frissült, majd engem bosszantott, hogy pár alkalmazás nem indult.
Ez az egyik, ami nem mindig sikerül jól. Bár nem fognám annyira Androidra, szimplán csak a összetákolt alkalmazások nem követik a fejleményeket.A másik, hogy hiába van telefonom és frissíteném szorgalmasan, mondván tudatos felhasználónak érzem magam, de ha nem jön a telefonomra újabb Android verzió. Így marad az "elavult" verzió + egy freeware antivírus.
A főzött ROM-ok és az egyéb, nem play-ből letöltött alkalmazások kapásból veszélyforrások.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő