- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #18 üzenetére
De a böngészőbe épített plugin-t változatlanul az Adobe készítené, csak a böngészővel szorosabban együttműködne, esetleg a böngésző fejlesztői ágyaznák bele.
Én így értettem.
Ha ez nem lenne, akkor vagy marad a külső plugin, vagy minden böngészőnek natívan kéne kezelnie az swf file-t, ami sztem nagy meló. -
válasz
#16820480 #14 üzenetére
Igen, egyetértünk.
A Flash jelenlegi legnagyobb hibája a player-ben lakozik. Ha átírják rendesen, akkor egy JS alapú akárminek semmi esélye nem lesz ellene, de ha nem, akkor a fejlődő böngésző JS motorok utol fogják érni sebességben.
A Flash valóban többet tud, mint a HTML5, de tény, hogy sokszor fölöslegesen használják, viszont azért "kell" minden apróságra flash-t használni, hogy minden gépen ott legyen a player, és megérje a komolyabb progikat Flash-ben írni.
Az lenne az ideális, ha csak arra használnák a Flash-t amit másban nem lehet megcsinálni, de akkor meg mivel vesszük rá a júzert, hogy legyen flash playere? Be kell építeni a böngikbe frissíthető komponensként, ahogy a gugli tette... -
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Ez számomra világos, mivel régóta foglalkozom flash fejlesztéssel.
Viszont a vita sosem a Flash programról szólt, hanem az .swf formátumról, és a playerről, mivel ezek hibáival szoktak találkozni a felhasználók.
Szerintem is tök mindgy az Adobe-nek, hogy swf, vagy html5, mindegyikbe lehet exportálni az elkészült tartalmakat (némi túlzással). Más kérdés, hogy egy JS-en alapuló grafikai rész mennyivel lesz lassabb, és mennyire fogják a böngészők egyformán kezelni a html5 kódokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest