Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Bici #17 üzenetére

mondjuk ami nekem idegesítő, az az, hogy például a youtube már majdnem teljes egészében megy html5-változatban, kivéve azokat a videókat, ahol valami reklám van rátolva... ez elég bosszantó, mert ez ilyen embedded-embedded dolog, hogy még a beágyazott elembe tesznek egy másik elemet. sokkal kultúráltabb lenne, ha mondjuk a videó alá tennék ki a reklámot egy sávban, mint mondjuk az androidos beágyazott reklámokat. az akkor se zavarna, ha ott lenne állandóan, mert nem takar ki a képből. gondolom azért nem html5-ben jönnek ezek a videók, mert ott nem lehet rátenni a videóra még egy réteget.

amúgy a tag esetében szerintem nem lenne sokkal több meló, illetve lehetne úgy, hogy csak egy fájlt húz be (mondjuk egy swf fájlt), ahogy a videó tag is lényegében egy videófájlt húz be. ez szerintem nem igényelne több munkát a böngészőbe épített flashplayer componensnél. ráadásul azt aztán lesheted, amíg a safariba beépítenek akármit :) ha meg html5, akkor nem tudnak vele nagyon mit csinálni, ahogy a google web-alkalmazásokkal sem...

Új hozzászólás Aktív témák