- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem is értem, hogy ennek mi köze volt a mondanivalómhoz.
8 biten, DOS-on, jumpereken meg ISA-buszon nőttem fel. Trial & error is volt bőven, évekig kereskedtem alkatrészekkel, bontós is voltam, szereltem jobbra-balra, magamnak, másoknak, csináltam software-es karbantartást is pénzé meg puszira. Egyik hobbim is, érdekel is a téma, mind elméletben, mind gyakorlatban - bár a csavarhúzót egyre jobban utálom a két évtizednyi mütyürkékkel való szopódás után. : D
Ha valami kell, akkor annak utánanézek a megfelelő helyeken, az igényeimet meg magamnak szabom, nem egy multi vagy aktuális trend határozza meg őket, amikor vásárolok, megtalálom a jó árakat (és kompromisszumokat), legyen szó új termékről vagy apróról.És wow, nem tudok mikroprocesszort tervezni, de az Apple sem tud lehúzni alsóhangon 2x annyi lével, mint amennyit a hardware-ük (meg úgy en bloc az egész hóbelevanc) ér, nem kell minden piszlicsáré probléma miatt szakemberért sikítani és az utolsó csavarig tudom, hogy mi van a házikómban - és miért pont az.
Meg hány verejtékcsepp szánkázott le gyöngyözve izmoktól dagadó mellkasomon, mire beküzdöttem a helyére azt a sz*rt.
Persze azért az még mindig vicc, hogy Németországban pl. olcsóbb minden almás cucc, mint itthon - miközben az átlagkereset minimum a háromszorosa a magyarnak. A tragikomédia meg az, hogy még ők is sírnak, hogy drága - ami kár, mert amúgy kellemes cuccok lennének többnyire.
-
Grodd
tag
Igen, pont erre akartam én is kilyukadni én is, ha nem is jött le számodra.
Vagyis nem kell informatikusnak lenni hozzá (annyi esetleg nem árt hozzá, hogy tudja, mégis mi az a CPU, csak hogy legyen róla némi elképzelése, hogy mit csinál éppen, de igazad van, az sem feltétlenül szükséges)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest