- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BabMester
senior tag
Az emberek úgysem tartják meg csak 1-2, max 3 évig a telefonjaikat és annyit bőven kibír az akku ezzel a töltéssel is. A használt piacon meg úgysincs ára ezeknek a kínai vackoknak, úgyhogy az userek csak jól karnak vele.
-
Ez is úgy fog 120Wattal tölteni ahogy a Mi 10 Ultra.
Elméleti síkon...
A legtöbb teszt szerint 80W-nál nem nagyon megy feljebb.
Nem mintha ez egy vánszorgó csiga tempója lenne,24 perc körül így is tele a 4500mAh.
Mondjuk a melegedés kérdéses,mert a Mi10 Ultrában 2 akku van,ezeket párhuzamosan tölti,de így is a csúcs hőmérséklet eléri a 43,8fokot,még ha nem is sokáig van ezen a szinten. -
Somatom
veterán
Vajon milyen töltőfeszültséggel? 12 Volton a 120 Watthoz 10 Amper kell. Azt hogy viszi át az USB-C érintkezőin?
-
Róby
csendes tag
Szerintem ez már akksikínzás. Persze értem én hogy nagyon jó meg minden de nekem ez a sebesség azt sugallja hogy a folyamatosan határokat feszegető töltőelektronika stb nem biztos hogy az akksi 1 évnél hosszabb élettartamát szavatolja...
-
törölt tag
De lehet 3-felé is; a 40W már nem olyan borzasztó...
-
bollokcs80
Korrektor
Gondolom itt is a kettéosztott, párhuzamosan tölthető akkupakkot rakják bele.
-
jacis
nagyúr
Én minden újítást szívesen fogadok, mert jó ha előre haladunk, de ez a 15 perces töltési idő nekem kicsit neccesnek tűnik. Azt gondolom, hogy az akksi olyan terhelésnek lesz kitéve ami az életciklusát iszonyatosan lerontja majd. Ez csak az én véleményem és lehet totál rosszul látom, de ettől tartok ezzel kapcsolatban.
-
Juhaszatti
addikt
Biztos lesz majd így is, aki a 120W-on lógatva nyomja majd a CoD Mobile-t, vagy valami más hardverizzasztó játékot, ha már gamer mobil. Reméljük jó magasan van a telefont összetartó ragasztó olvadási pontja..
-
Folyamatosan jönnek a hírek, hogy ez lesz az lesz, de egyenlőre a piacon csak a xiaomi 11 van sd888-al nem? Mikor jön már a többi gyártó is, vagy a xiaomi még modellel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest