Negyed óra alatt feltölt majd a Nubia Red Magic 6

A kínai tanúsító hatóság bejegyzése szerint a Nubia idei gamer készüléke 120 wattos gyorstöléssel várható. Legalábbis a Pro verzió.

A Nubia már elkezdte beharangozni a Red Magic széria új modelljét, ami 6-os sorszámmal és nyilvánvaló módon csúcshardverrel, esélyesen Qualcomm Snapdragon 888 várható. Az első hivatalos előzetes azonban nem a hardver teljesítményére fókuszál, hanem a töltésére. A készülék 4500 mAh-s akkumulátorát 120 wattos tempóval tölthetjük, legalábbis a Pro verzió esetében.


[+]

China Compulsory Certificate adatbázisában felbukkanó modellszámok alapján idén lesz egy Pro változta is a Red Magic 6-ból, a 120W pedig 15-20 perces töltésidőt jelent majd a gyakorlatban, míg az NX669J 65/66 wattos teljesítménnyel támadhat. Pont, mint a következő Asus ROG Phone, ami érthető okokból kihagyja a négyes sorszámot és ROG Phone 5-ként várható. Csak ott ugye 6000 mAh-val gazdálkodhatunk. A Nubia viszont a hatalmas teljesítmény miatt egyrészt a kapacitás limitálására kényszerül, másrészt ugye az akkumulátor fizikai kettéosztására.

Azóta történt

Előzmények

  • Videón látható a ROG Phone 5

    A gamer mobilok egyik legismertebbikét adja az ASUS a felhasználóknak, az újdonság pedig a bivaly specifikációkon túl egy hátlapi kijelzővel is megörvendezteti a felhasználóit.

  • Gyűlnek a következő ROG Phone pletykái

    Például arról, hogy nem ROG Phone 4 lesz a neve. A Qualcomm chip viszont nem fog meglepetést okozni.

  • Okosüveggel érkezhet a Red Magic 6

    Az elektrokromatikus hátlap a képernyő felvillantásakor elővarázsolhatja a sötét hátlap mögül a komponenseket.

  • Red Magic 5S - ezüstérem

    A játékosoknak szánt Red Magic 5S kissé továbbfejlesztett változata új színben, hatékonyabb hűtéssel és néhány szoftveres módosítással tartja a frontot hardverizzasztó környezetben is.

Hirdetés