- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ismerős dolog... csomóan a környezetemben ilyen "gigabyte/-herz/-bit" meg "megapixel" beállítottságúak... "hány gigabyte-os/-herzes a géped?" és "hány megapixeles" a fényképeződ?" elég tipikus kérdések... és nem lehet nekik elmagyarázni, hogy ez csak 1 dolog... millió másik dolog is számít... nem ilyen egyszerű azért az egész... másik kedvencem, amikor dicsekednek a "négy gigás internet"-tel... ami nem éppen gigás, hanem megás... és még egy lényeges kis szó az a: bit... ami olyan max 4-500kbyte/sec-es letöltésre elég... köze nincs a gigához
de hozzá nem értő usert így könnyen be tudja csapni az aljas fajta boltos is... de néha még ez sem kell, mert a user magát is meg tudja szívatni... :Sa 9600-ról az ugrik be, hogy előtte pár évig nem követtem figyelemmel a vga-k fejlődését és amikor ezek mentek, akkor gondolkoztam vásárláson épp... csak az a rohadt "pro" szó idegesített
a végső döntésem a 7300gt-re esett és nem bántam meg... jókis kártya volt az... abban az időben raktam össze gépet munkatársam fiának és abba egy oc 7300gt 256mb ddr3-at javasoltam... 18ban volt akkor az a kártya... a srácra meg az "atifan" boltos rátukmált egy 1650pro-t 23-ért :S "hogy az mindenféle tekintetben 100szor jobb, mint az oc7300" a végeredmény pedig az lett, hogy mindenféle teszteket lefuttatva az én alapórajelen ketyegő 7300am a 3800+ x2-vel kb 40%okat vert az 1650pro-ra úgy, hogy ott a proci egy 4000+ x2 volt... vagy 4200... nem emlékszem már tisztán... ja és játékokban szintúgy... amikkel én simán játszottam max részletességgel, az kegyetlen mód szaggatott az 1650-en... 3dmark-okban, dx-es játékokban és opengl-esekben is ugyanúgy sokkal erősebb volt a 7300gt... persze többféle drivert is kipróbáltam és nem sokat javult a helyzet... kis overclock-kal le tudtam faragni valamennyit a különbségből, de akkor is kb 20%-al jobb volt az én rendszerem teljesítménye alapórajelen :S veszekedtem is jókat a boltossal, de hajthatatlan volt... bizonygatta, mennyivel jobb az ati... meg okoskodott, hogy biztos nem próbáltam másik driverrel, blabla... hülyének is nézte mellé az embert...
-
mephi666
nagyúr
szerintem az árazás miatt egy ilyen sli-ből majdnem kapnál pl egy 4870-t vagy egy 9800gx2-t
és azok odacsapnának rendesen... komolyan nem értem, hogy hogy mehet ezeknél... összeülnek megbeszélésre, aztán kitalálják, hogy a sok bennmaradt cuccot hogy nyomják ki? "rakjunk össze egy kártyát 96sp-al, 2giga ddr2-es rammal és fűszerezzük meg az egészet 128bites memvezérlővel: célközönségnek pedig kinézzük a lámákat... hátha rácsapnak néhányan, mint tyúk a meleg takonyra..." komolyan, szerintem most leltároznak és ki akarják nyomni az alkatrészeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest