- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
Aha De ez nem az utazós géped ugye?,mert úgy biztos nem futtatsz sok sok dolgot ,ez nem arra van,itthon én sem azt használom.
Nem védek semmit,csak tisztában kell lenni,ahhoz ,hogy mire van szüksége,az embernek,neked nem erre.
Azért mert nincs lóvéja az embernek és ilyet bevásárol,attól még a helyén kell kezelni a dolgokat,ezt mondjuk rád értem.A tényen nem változtat irodai alkalmazások+egy kis film +netre tökéletes utazáshoz ennyi lóvét megér,bár nem vagyok Intel párti ebben az árkategóriában illetve drágábban Brazos volt,ez nem rosszabb annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Amd Ryzen 5 3600
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged