- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bayarena
aktív tag
Az a szomorú ebben, hogy itt egyrészt olcsóbb a szolgáltatás, és a bérek is jobbak..sokkal jobbak.
A 10 ezer forintos havidíj semmi, és 1 éve mikor kezdtem, akkor ingyen, 0 befizetővel adták az S8ast.
Úgy, hogy soha nem voltam még előfizető náluk.
Viszont a kíválat sokkal kisebb, mint otthon, mert lényegében csak a csúcs telefonok vannak, senki nem vesz "gagyibbat". -
S10+- ban meg van 4100-as akku. De még az elődei 3500-as akkuja is kb kitartott addig, mint az s7 edge. Tapasztalatból írom volt nekem S7 edge, S8+ és S9+ is, mindhárom kb fél évig. Az S10+ meg várhatóan jóval tovább fogja bírni a takarékosabb SoC és a nagyobb akku miatt.
-
3év malmozás azért elég sok, amikor az igény már helyből megvan. Viszont 2x240-ből, hacsak nem pesti albérletet fizetnek (akkor ugye minek a kocsi?) havi 200at is félre lehet rakni, ha tényleg akar valamit az ember, és másfél év múlva tisztán megvan a kocsi. Azt sem érdemes elfelejteni kocsinál, hogy fenntartási/parkolási stb ktg-ek is vannak ráadásul a hitelező kérhet egy feleslegesen drágább biztosítást, azaz ha ezt megtoldja az ember még havi törlesztővel, akkor nem biztos hogy fültől fülig tart a vigyor. Arról meg ne is beszéljünk, hogyha már egyszer kivárták a megtakarítási időt egy AMORTIZÁLÓDÓ eszköznél, megspóroltak egy-két évnyi értékcsökkenést és egy-két évnyi autós költséget.
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, akinek kilóg a mezítlába, ne csodálkozzon, ha aztán megtáncoltatják a jégen.
-
Samott
addikt
Mondjuk te legalabb ugy szamolsz, hogy felreraknak. Es nem hitelbol vesznek egy targyat, ami csak viszi a penzt. :thumbup:
-
nozs23
addikt
Mi lett volna a hasznos ujitas? Nekem a sokoldalú kamera miatt mar nagyon nem egy kategoria a ket telefon. Mas mondhatna a teljesitmenyt, megint mas a kijelzoaranyt, ki-ki a sajat igenyeinek megfeleloen.
De akkor megkerdezem inkabb ezt: az S7 miert volt olyan forradalmi? 10 éve annyi tortenik, hogy minden evben jobb lesz a kamera, a kijelzo, teljesitmeny es tobb a memoria. Minden mas csak extra. -
Ádám16
addikt
A minden évben telefonvásárlás soha nem az ésszerű érvek miatt történik.
Én azért váltok általában 2 év után, mert az adottat megunom. Viszont szerencsémre megmaradt bennem egy dolog ~15 év után is: 100k felett nem adok ki mobilért. Ez a széria így nekem max 2 év múlva, kiszórásnál, előfizuval lehet érdekes.
-
formula01
senior tag
Teljesen egyet kell értenem, nagyon viszket a tenyerem, hogy lecseréljem a lassan 3 éves s7-et egy s10 vagy s10+-ra, de játszani nem játszok a telefonomon, profi fotózásra egyik se lesz alkalmas, amatőrre meg az S7 is tökéletes, igazából mindennapi használatban egyszerűen nem találok okot, hogy váltsak, azon kívül, hogy kütyübuzi vagyok és belefér a költségvetésbe. Az ésszerűség teljesen a váltás ellen szól. Ettől független nagyon jó telefonok, csak S7-től kezdve kb. tök értelmetlen a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest