- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
Raysen623 #99 üzenetére
+1
Ha a teljes ( magyar ) PC-s gémerközösséget vesszük, akkor a VGA-knál az első lélektani határ, az 50000Ft . Ebbe az összeghatárba, nagyjából a közösség 80%-a tartozik . A következő határ a 100000 ( melybe magam is tartozom ) ! No ide a megmaradt 20%-ból min. 15% tartozik, és a fennmaradt 5%, a 100000+ -os árszegmens. Tudom mit beszélek, mivel már majd 20 éve vagyok benne a mókuskerékbe, és szinte az összes környékbeli játékos figurát ismerem, legtöbbjüknek már a gyerekeit is, mivel az a réteg hozzám szokta hordani a masinákat, ha megdöglenének. Hihetetlen, de sokszor én is megmosolygom, milyen konfigokal tolják az új gémeket. Még hogy minimum konfig egy játéknál !Van annál lejjebb is. Szomorú, de így van. Lehet hogy tőlünk nyugatabbra másképp van, de ez itt a magyar valóság. És még nem is 250Km-re lakom a fővárostól keletre, csak 50-re. Mi lehet akkor még messzebb .
-
jedis
senior tag
válasz
hypno skate #51 üzenetére
Az a baj, hogy nem hogy mi itt a fórumon, de még a nagy fejlesztők sem látnak ebbe a VR-be bele, egy évre előre. Szóval itt nem lehetsz okos perpill. Én pont ezért a ködös előttünk álló bő egy év miatt menesztettem a HC konfigomat, mivel mostanában úgy sem játszom, így még jó pénzt kaptam érte. Majd jövő karácsony táján megnézem mit pirítanak a pirosak, meg a zöldek, meg a kékek, és majd akkor megveszem azt, ami a leg jobb lesz ár/érték arányba. Addig meg megforgatom a régi gép árát párszor, mivel tuti nem lesz elég az eredetileg a cuccokért kapott lóvé, a nagy VR élményhez .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest