- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueAthlon
senior tag
FM2A85X Extreme 4-M & 6800K esetén anno belebotlottam én is , hogy a Kingston 2400 ( legyen az predator, beast v. anniversary edition = egy kutya mind ) használata esetén auto XMP-vel nem volt 100%-ig stabil ( főként az újabb BIOS release-kkel csinálta ezt).
Manuálisan beállítgatva az XMP profil által felajánlott főbb időzítéseket ( subtimingek maradtak auto-n & fesz is ) egyből megjavult. Pedig pont ugyanazokat lőtte be elvileg magának is, mint amiket én is kézzel.. Elvileg..
Fesz végig 1,65V volt. Hagyd is azon, inkább a fenti trükköt próbáld ki a Killerben is.
-
gabi123
senior tag
Lehet, hogy az XMP 2400 MHz-cel még sincs gond, mert eddig a 3DMark FireStrike-on kívül semmiben nem találkoztam hibával (Heaven, Valley, 1080p playback, Prime, Memtest), abban meg volt/van valami Mantle bug, ami hibát okozhat.
Elvileg holnap jön a FIFA 15 demo, kíváncsi leszek, hogy fog futni, mivel tavaly még az volt, hogy az Ignite csak Kaverin tudna normálisan futni. Most már annak is örülnék, ha egyáltalán lenne bármi előnye a többi APU-val/CPU-val szemben...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Új pc házak! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő