- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
mi ez a rendőröket szétb....ós marhaság?
-
Tripower
tag
ezek az érdekes képi megjelenésü furmányos lökéshullámok ezek mikezek?
gandalf ül a jobb-egyben? -
elithun
őstag
Nekem bejön.
Ha nem lesz havidíj akkor nekem kell. -
leviske
veterán
válasz
ígyvanferi #14 üzenetére
[link] És ha ez igaz, akkor nem elég, hogy a '98-as HP utódját kapjuk, de e mellé a Criterion kezéből kerül ki, ami annyit jelent, hogy akár még túl is lőhetnek az elődön.
(#18) Keldor papa: Jó esély van rá, hogy Ők az egyik célközönség. Én is ilyen koromban voltam igazán NFS mániás.
-
keIdor
titán
12 éveseknek való szint az ilyen.
-
cilo9
aktív tag
Te jó Isten!
Ezmiez? Főleg 0:50-nél.
-
EczkE
veterán
Most Wanted 2
...
-
zolomon17
senior tag
Motor City Online ráncfelvarrás
Csak ha marad az a tuningolási részletesség...
-
menalcas
őstag
Sőt még rosszabb, a COD legalább csak 6 részt adott eddig ki (PC-re 5-öt) és ebből csak talán 1 volt harmat gyenge (WAW) és 1 csalódás, de az elmegy szódával (MW2), viszont az NFS elmúlt időszakban nem tudott semmi érdemlegeset villantani (kivéve az utólsó, de még az is fényévekre áll az eredeti szériától).
-
mephi666
nagyúr
rendben, de ha mmo-t akarnak csinálni mindenáron, akkor ahhoz hozzátartozik az észnélküli fejlesztgetés... ezekben a powerupokban lehet egy jó nagy vonal, de szerintem sokak kedvét elveszi, ha bejönnek a mindenféle erőpajzsra adó tárgyak és társaik... végiggondolva mmo-ként hogy működhet az egész? kategorizálják a járműveket és szintekre beosztják, hogy mikor/mit/mennyiért vehet meg a páciens és ehhez hozzájönnek még a kiegészítő jobbnál-jobb alkatrészek... ez eddig még édeskevés szvsz. mert így épülnek már fel egy jóideje az autós játékok... ebben a powerupos dologban látnak ea-nél fantáziát? nekem nem tetszik akkor sem... inkább el tudnék képzelni egy death race stílusú autós játékot, ahol a kocsikon/fejlesztéseken kívül bejönnének a különböző randomgenerált pajzsok és fegyverek, amik felszerelése hatással lenne a kocsi fizikájára is... de ez megint már nem nfs
-
leviske
veterán
Azt hiszem sikerült elkapnia a fonalat az EA-nek, mielőtt az egész franchise elsüllyed.
Ez a Undergrund/MW/Carbon stílus MMO-nak való, aki mégis single akar játszani, annak otta Shift ami valamivel másabb stílus, az NFS rajongóknak meg jön a HP3.
Nagyon jó esélyeik vannak rá, hogy újra feltámasztják a NFS nevet, csak a vásárlóknak is jól le kell kommunikálni, hogy direkt visznek három vonalat egyszerre.
-
rEnk
tag
lol a végén amikor egy 70es szintű porsche-val szétküldik a rendőrkocsikat...
sztem nemlesz valami kapós.. bár lehet pár arcot átcsábítanak wowból -
mephi666
nagyúr
mi a pék az a hurrikánszerűség meg "force push"? nfs+diablo+sw=nfs world?
érdekes... minek tesznek bele ilyen "spelleket" egy autós játékba? ha ingyé lesz, megnézem, egyébként nem izgultam rá...
-
menalcas
őstag
Hát ez eddig egy sima NFS: MW meg multiasítva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest