Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
mégmindigjólír DEREKASuram!

Na, visszajöttem másodszorra, megint van RABIDFOX (@WorldUnited). Megint, mert egyszer már volt comeback: 2018 nyarán-őszén voltam a lengyel szerveren. Összekapartam megint mindent, kedvenc kocsik, achipontok 4550-ig (ment a minden márkából 10-10 db-ért farmolás stb.
) Újravinyleztem az összes EA-s korszakbeli kocsimat, aztán vinyl-managerrel most szépen el van mentve minden.
De itt, most, egy ideig csak a Charger lesz - amivel folyton lekoccolom a falat olyan idegenül mozog a retune után. Raknám be kanyarba kilinccsel előre ahogy megszoktam, erre koccan a belső falon-korláton
Szóval egy ideig csak ez lesz, mert a szívem most a -eredetileg magyar fejlesztésű- Project Torque felé húz, amit karácsonykor szintén feltámasztott egy jóember és rakta fel Steamre -a fejlesztő cég beleegyezésével. Az jobb játék az alapokat tekintve (kéttengelyes fizika), itt viszont igaziak és EA-pontosak a kocsi modellek
De leszek még, muszáj lesz megsétáltatni a régi kis kedvenceket! A játékbeli viszontlátásig jó játékot, -farmolást, -vinylezést, jó strichelést
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Újravinyleztem az összes EA-s korszakbeli kocsimat, aztán vinyl-managerrel most szépen el van mentve minden.