Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
mégmindigjólír DEREKASuram!

Na, visszajöttem másodszorra, megint van RABIDFOX (@WorldUnited). Megint, mert egyszer már volt comeback: 2018 nyarán-őszén voltam a lengyel szerveren. Összekapartam megint mindent, kedvenc kocsik, achipontok 4550-ig (ment a minden márkából 10-10 db-ért farmolás stb.
) Újravinyleztem az összes EA-s korszakbeli kocsimat, aztán vinyl-managerrel most szépen el van mentve minden.
De itt, most, egy ideig csak a Charger lesz - amivel folyton lekoccolom a falat olyan idegenül mozog a retune után. Raknám be kanyarba kilinccsel előre ahogy megszoktam, erre koccan a belső falon-korláton
Szóval egy ideig csak ez lesz, mert a szívem most a -eredetileg magyar fejlesztésű- Project Torque felé húz, amit karácsonykor szintén feltámasztott egy jóember és rakta fel Steamre -a fejlesztő cég beleegyezésével. Az jobb játék az alapokat tekintve (kéttengelyes fizika), itt viszont igaziak és EA-pontosak a kocsi modellek
De leszek még, muszáj lesz megsétáltatni a régi kis kedvenceket! A játékbeli viszontlátásig jó játékot, -farmolást, -vinylezést, jó strichelést
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Újravinyleztem az összes EA-s korszakbeli kocsimat, aztán vinyl-managerrel most szépen el van mentve minden.