- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #379 üzenetére
Nem baj, változatlanul írogatom neked whisperbe az "a" betűket, hogy kiírja sárgán hogy offline vagy
(fent a friends ikonnál egy narancs 1-es van -te- akit nem tudok felvenni. Ott nem látom az állapotod)
Huayra-hoz: főnöksrácok figyelhetnének kicsit jobban erre, hogy az új autók ne lógjanak már ki a mezőnyből, ne az legyen hogy a most berakott kocsit kell venni mert az a legjobb. Mert ez így annyira EA. Félek előre mit csinálnak majd a Honda Civic-ből -amekkora nimbusz övezi.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #349 üzenetére
Na kipróbáltam ezt a Pagani wHu R Ya-t, ha már ilyen gyorsan összejött ennyi pénz egybe (Le Mansonként 1,9 mill). Alacsonyabb gyorsulás stat-tal, rosszabb performance partokkal gyorsul úgy mint a Dodge Demon. Nem hasonlóan, hanem ugyanúgy (vagy még jobban ha egyforma tuningot kap). És az a 400 közeli végsebesség nitró nélkül.
És akkor emellett könnyű, meg jól fordul. Viszlát F1, megvan az új király.
Fordulása nem is annyira túlkormányzott mert az inkább az Aventador meg a Mustang Boss 2012, Shelby Snake stb, hanem nehezítésként simán csak nyúlós a kormányzás. Hosszú a lecsengési ideje a lenyomott iránygomb hatásának. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Necroman_Mk2 #376 üzenetére
Volt nemrég olyan szerver ahol majdnem minden autó handling-jén állítottak valamit vagy felcserélték két autó viselkedését (pl Shelby GT500-zal felcserélték a játékban erősebb Ford Mustang Boss 2012 tulajdonságait) De nem túl profin csinálták, meg sokan az eredeti játékot keresik az ott megszokott kocsi-erőviszonyokkal, úgyhogy nem is lett népszerű.
A legnagyobb mostani szervereken az eredeti EA-s autók úgy vannak ahogy azok voltak.
2010 óta persze több kocsi változott, de az még a Blackboxosok műve volt. Supra, 2003 Ford GT, Charger Superbee meg nemtom melyik még - fel lett kicsit javítva, ki lett könnyítve.Viszont az erőviszonyokat megkavarta hogy a 3 Tier (+ 1 a játék vége felé kiadott hyperkocsiknak) helyett lett 6 féle class-ba besorolás.
A Silvia példájával: az még mindig erős, de a legalacsonyabb E classban, ahol alig van még tuning az autón, ott az erősebb Scirocco-val sokan jobbak. Vagy például a most, a Soapboxosok által berakott Alfa Romeo Brera is nagyon jó. Egy class-szal feljebb ahol szintén jó a Silvia ott meg már jönnek a 2011-2012 utáni EA-s paytowin kocsik.De minden változik... most van egy terv arra, hogy a túl nagy 150 pontos tartományú A class-t leszűkítik és afölé szétbontják az S classt S1-re, meg S2-re. Ez utóbbi lenne a mostani S-class-ban verhetetlen (Tier4-es) verdáké.
-
Bekő Tóni
tag
Na igen, de mi van ha valaki már 4-szer végigtolta az underground2-t?
(oké, 10 évre elosztva). Már fejlből vágtam melyik szinten, hányszor kell kihívni és legyőzni utcai versenyzőt hogy odaadja a boltban nem kapható cuccot. Tudtam melyik URL után melyik autó oldódik fel a kereskedésben, leteszteltem melyik a leggyorsabb kocsi (a kis szögletes hátú Celica)
Lényegében annak, meg Carbon, MW folytatásaként bohóckodok itt Worldben.Ahogy LGyuri is írta, gyertek Worldunited-re. Különösebben bosszantó hiba nincs. A verseny szinkronizáció néha eltolódik (később indul, mögötted ér be a kolléga de mivel jobb időt futott előtted végez), Team Escape össze vissza dobálja a bronze, ezüst, arany kártyákat, de mind azonosra van beállítva nyeremény szempontjából.
(a nem tökéletes netkódot tinédzser forma hekkerek dobták össze, kizárólag a játékosoldali kliens küldte multis adatcsomagok alapján és még farigcsálják a cuccot).
Én ezen a szerveren több mint 60 napja vagyok de egy árva mágneses powerupot nem láttam még használni senkitől (lehet egyáltalán?) -
Bekő Tóni
tag
Akkor itt a Launcher, Release.zip- be csomagolva: [link]
- Csinálj neki egy szép mappát mondjuk "NFSWorld 2020 Launcher" névvel, tömörítsd ki oda.
- Indítsd a Gamelauncher.exe-t. Aztán ha újra letöltené a játék file-jait azt töltsd egy külön mappába. Aztán azzal már nem kell foglalkozni, mert nem onnan indítod hanem az előbbi Gamelauncher.exe-vel. -
Bekő Tóni
tag
Ez elején letöltötted(?) a launcher-t. Ez Release.zip vagy ilyesmi fájlnévvel volt. Kitömörítetted. Abban volt egy Gamelauncher.exe, azt indítva töltötted le magát a játékot.
Na, ezek után is ugyanezzel a Gamelauncher-rel indítod.Szerver választásnál a Worldunited-hez regisztrálásnál kell egy ún. ticket. Ez ne riasszon el ettől a szervertől ha ezt választanád amúgy, mert csak egy-két klikk és megvan. Erre indulj el: [link] - Itt minden le van írva, a fentiek is.
-
Bekő Tóni
tag
Játékbeli chat-ben többször felvetődött a kérdés, hogy melyik a leghosszabb circuit. Aztán ilyenkor rendre elindult egy diskurzus hogy a World Loop most sprint vagy circuit, mivel 100 méter választja elé a célt a startvonaltól. Na ennek a vitának vége, mert itt a Le Mans pálya: World Loop startvonal és cél immár össze van kötve és szorozva vagyon kettő körrel
Aztán új autók is jöttek: Porsche Cayenne, Alfa Brera (Carbonból -> E class) és ha nem utáltátok az Mr2-t eléggé akkor most imádni fogjátok mert megvan a versenyváltozata: SARD MC8
Meg új acsik, meg egyéb, kisebb pályák stb. -
Bekő Tóni
tag
válasz
LamerGyuri #356 üzenetére
Az az egyik, a másik meg hogy elveszik a véletlenül beeső nyeremény varázsa. A plusz motiváció a random versenyzéshez, hogy megyek csak úgy és talán nyerek egy ritkát mert máshogy nem lehet megszerezni.
Vagy a vacillálás mint a játékélmény része, hogy a ritka elnyert partot melyik kocsiba építsd be ... az egyéniség kifejezése azáltal hogy melyik kocsiba szánod a ritka cuccot.
Hogy megtapsolod a lobbyban azt, aki valami nem nyerő kocsiba pakolta a nehezen nyert alkatrészét.
Hogy a felultrázott kocsit is már teljesnek tekinted tuning szempontjából és az elnyert elite cucc erre rá márcsak ráadás, ünnep. Nem pedig az van hogy nincs kész a kocsi amíg nem tele-elite part-os.
Ez mind kiesik és csak a kiszámított lélektelen money-grind fokozódik.
Ilyesmikre gondoltam.
Meg emlékszem World Online PL-en többször is gondoltam, hogy szivesen visszadnám a megvett 5 csilis partokat a hiánytalanul fel-elitezett kocsijaimból, ha a többiektől is elveszik. -
Bekő Tóni
tag
Na, Discordon a sok rövidlátó egybites megszavazta hogy jöjjenek vissza az 5 csillagos (elite) partok (meg skillek is?) a shopba, úgyhogy valószínüleg jönnek. Persze több milliós darabáron.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #351 üzenetére
Amúgy lehet menni az event jutalom Chargerért, 1.3 millióért (!) beveszi a kereskedés
(ritka amatőr a vinylezés rajta, sehol nem passzolnak a vonalak. 1 csillagos perf partok, 4 csillagos juggernaut skillek. Mondom, háhá juggeresre van skillezve, verseny skillekkel rossz vicc lenne...de várjunk csak lehet hogy jobban ramol mint a ramkirály jugger Superbee? Hát nem, még azt se csinálja jobban.)
-
Bekő Tóni
tag
Már a korai EA-s (amikor még a Quicklime-os f*szverők is Blackbox-osok voltak) korban is tudtam a homlokomat fogni, támasztani hogy a versenykeresős "Decline" nem a versenyzési szándék elutasítását kéne hogy jelentse, hanem a felkínált pálya elutasítását!
De nem, rá se bagóztak, és hogy a versenyzők mégis egymásra találjanak, elkezdték pakolgatni a pályákat ki be, ment a pályarota hétről hétre szenzációnak tálalva.Ilyenek után most elbűvöl, hogy amit azok a nyomik nem tudtak annyi éven át megoldani, azt most megcsinálták ezek a hekkersrácok:
Ha elutasítasz egy felkínált versenyt azt többször már nem villogtatja neked, csak azután hogy mentél egy multi versenyt.
(Nincs már az hogy állsz a könnyű nitrósra skillezett kocsival aztán ötször-százszor is Underground TE-re akar bedobni.) -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #347 üzenetére
Ja, a 918. Nem tudtam, az előbb még nem voltak ott a News ablakban.
A The Transporter csávó 2015-ben már tesztelte a 918 RSR-t és Carrera GT szintre hozta ki, Erő-pályákon kicsivel az alá. Most se néz ki csúcsverdának statjai alapján, és ez szerintem ugyanaz mint a 2015-ös.
Na indulhatna valamilyen event, kérem őket ingyen ultrában. -
Bekő Tóni
tag
Na milyen a Pagani Huayra?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #304 üzenetére
"Nekem az jött át, hogy fel lesz oldva. Így gondolom megvehető lesz a csodafestésedísön"
.... És odabasszák felultrázva ingyen mindenkinek. Ezt most miért kellett? Akinek kell, vegye meg, és ha tetszik neki a kocsi akkor kezdje ebbe pakolni az elnyert ultra cuccait. Ahogy én csinálom két hete. Erre odavágnak mindenkinek egyet teleultrán.
Tiszta "boost car-ból IGC-s" feeling az EAs utolsó évekből.
Jó, akkor kérjük az ingyen Cinqueket is felultrázva, szigorúan mindenkinek. -
Bekő Tóni
tag
válasz
-Rolika- #321 üzenetére
De vedd figyelembe, hogy a Cinque vadabb az Ageránál /CCX-R-nél, meg gyorsabb kicsivel...olyan 5-10%-kal kb.
Én Agerát/CCX-Rt venném, mert Cinque-nél nem tudtam megszokni, hogy amikor vezetem akkor vizuálisan meg érzésre is olyan mintha a két első lámpája között ülnék (nem hátsó nézetben). Ráadásul az Agera rendesen vrrrooooommog, nem pedig sivít mint a malac, meg autószerűbben is mozog. -
Bekő Tóni
tag
válasz
-Rolika- #319 üzenetére
Ahhaaaa, most nézem, le van árazva 1.8millióra a Carrera GT...innen a téma gondolom
Carrera GT-ből csak az ultrát szabad megvenni, ha már olyan szépen tele van pakolva 3 zöld 3 piros ultra partokkal.
Egyik legjobb S kocsi nem is S kocsi. Felultrázott Nismo R34. World Loopon látok 14:30-as időket némelyiktől powerup nélkül. Oké, kell az erős nitró is. Akkor Zonda Cinque.
De ha nem akarsz beállni a stinkCinque-esek sorába akkor Koenigsegg Agera, vagy annak nagyon kicsit feszesebb változata a CCX-R-edition. CCX-R meg Agera egy szinten van. Aventador gyengébb, még erősebb nitróval, ráadásul kötélidegek kellenek hozzá olyan érzékeny mindenre. Audi R8 LMS szintén gyenge nitrós. Többi meg nem is (Tier4-es) supercar, csak fel vannak csúszva S classba. -
Bekő Tóni
tag
válasz
-Rolika- #314 üzenetére
A Carrera GT a nyerő S-class kocsikhoz képest nehéz, többet rugózik ugratók után, érződik rajta hogy egy régebbi korból való mint a többi S-class kocsi. Csak sokáig nem rakták be , oldották fel a játékban. (Egy időben keringett is egy EA-s fejlesztői videó amiben az új, leggyorsabb, akkor tier4-nek nevezett kategóriáról dumáltak és ott tolták a Carrera GT-vel mint legelsőnek szánt supercar szintű kocsival. Aztán mégsem ő hanem a Cinque lett az első tier4-es supercar, ha jól emlékszem)
Majd mire sorra került, már elavulttá vált úgymond. Ezt a fejlesztők is érezhették és jól fecsavarták a handling értékét, ami így az egyik -ha nem a legmagasabb - a játékban.Nekem tetszett, tetszik hogy nem olyan pillekönnyű, fűrészelősen forduló, idegesen rángatózó féle. Semmi baj nem lenne vele , ha a nitróereje nem ilyen lepkefing lenne.
Titkos tipp.: S-class Team Escap-re k*rva jó, vagy pursuitra. Most Wanted TE százait toltuk World Online PL-en, mert az adta a legtöbbet. Jó volt a juggeres Bentley, jó volt a juggeres Nismo R34, de amikor négycsillagos pursuit skillekkel szinte állandóan ment a juggernaut, akkor a Carrera GT volt a leggyilokabb a zsarukkal. Nálam ezzel jött ki a legmagasabb TE pénzjutalom is, 2.6 milla (és akkor emellett került a McLaren F1 5 millió cash-be)
-
Bekő Tóni
tag
Áá, f***om ebbe a drag challenge-be, "R" versenykereső mást se talál csak drag versenyeket.
Hát hogy nyomjam így leszegett fejjel ™ , ready-join-ready ™ módra a sprint, circuit futamokat? (™ by Tutuhawer). Múlt héten gyönyörűen dobta egyik értelmes versenyt a másik után.
Drag-re meg majd akkor megyek ha laggos a szerver, aztán utolsó hely is győzelem -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #296 üzenetére
Na jól van, akkor lesz egy harmadik is.
Meglévő kettő közül elsőt elneveztem "apu jeges verejtékének" (rá is van írva a kocsira, Harcosok Klubja movie-ból) A másodikat akartam "apu fortyogó epéjének "elnevezni. De ha lesz ingyenes, akkor az lesz ez és a második lesz mondjuk "apu ökölbe szorított keze" (drag skilles)
De kérdés hogy mindenkinél landol-e egy ingyenes vagy a dealershipben lesz feloldva és úgy megvehető?ttrap: amikor nem egy időben rajtoltok azt fogd fel úgy mintha időfutam lenne és rally verseny módra külön indítanak mindenkit. Csak told ahogy tudod, és ha tiéd a legjobb idő amivel teljesítetted a pályát, akár nyerhetsz is.
Miért? [vállrándít] Nincs többé az EA szerverfarmja a játék mögött, túl központosított a "kis rajongói" szerver és az egész világról vannak játékosok, nem tökéletes a multi kód, mert adott anyagból kellett dolgozniuk a játékot feltámasztó hekkersrácoknak..stbstb. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #274 üzenetére
Tavaly World Online PL-en tesztelgettem a legjobb -nyers- gyorsulású kocsikat. Teljes Elite alkatrészekkel (hamár mindenki full elite-tel járt-kelt ott, mert megvehetőek voltak). Álló helyzetből a Turnpike hídon átküldtem őket, aztán belevágtam őket a pályalezáró falba lent, délen. Ütközés előtti sebesség alapján lista:
1. Nismo R34 - 314 km/h
2. Corvette Z06 CLE - 313 km/h
+ Audi R8 5.2
3. P. Zonda Cinque - 311 km/h
4. McLaren F1 - 310 km/h
5. Porsche 911 GT2 (997) (40-50 pontot hazudik a gyorsulás statja lefelé) - 309 km/h
6. Koenigsegg Agera / CCX-R - 306 km/h
+ Audi R8 LMS
+ Zonda F
7. Mustang Boss 302, 2012 - 304 km/h
8. Porsche Carrera GT - 303 km/h
9. Lambo Aventador - 302 km/h
stb, stb.Szóval ezek full elite partos értékek. És akkor kettő, három, négycsillagos vegyestuninggal kipróbáltam a Challenger Demont: 318 km/h
És -bár türelem kell hozzá - kanyarban se olyan rossz, mert dritelhető, azaz ha kanyar előtt ide-oda rángatod és úgy vágod be a kanyarba, akkor egy ideig megy a feneke és fordítja az orrát befelé.
Két hibája van: Szar a motorhang - csörömpöl mintha elment volna a kenés a motorból. Corvette ZR1 kompresszoros zúgását akarhatta reprodukálni a tuningmester, de túltolta.
Kettő: ültetés tuning vizuálisan "kikapcsol" free roamban. Garázsban, lobby kisképen látszik ha ültetve van, free roamban nem. -
Bekő Tóni
tag
SRT Challenger Demon: hubazmeg, na végre...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
trapi007 #266 üzenetére
Megvan a legrosszabb Dodge, sőt kocsi a játékban: a 2011-es Charger SRT. Fizikáját tekintve ez nincs kész, ez nem tudja mi akar lenni. Itt valami korlátba ütközhettek a srácok amikor betették.
Mintha a Juggernaut Charger Superbee lenne az alapja, aminek 200 sincs a handlingje feltuningolva. (A sima Superbeet hagyjuk ki, mert azzal Subarukat, azonos overallú Suprákat, RX-7 eket lehet szorongatni, mert ki van könnyítve fel van javítva a Jugger verzához képest by EA)
Ennek meg papíron van 350 vmennyi handlingje. És simán 90-nek érződik. B class 530 körüli overallal 272 km/ nál megáll a gyorsulás, pedig előtte a 260-asok csak úgy peregtek.
A jugger Superbee ehhez képest élményautó (tényleg, imádok vele pursuit outrunozni és C, D team escapezni) a Chrysler 300 versenyautó (amin szintén Superbee alap érződik csak fel van javítva) a Cadillac CTS-V (kb. erre kellett volna ráhúzni a Charger SRT kasztnit és kész) meg űrhajó.
Szeretem az underdog kocsikat, soha nem értettem mi az hogy valami csak dísz-autó. Na ez az. (Vagy az se? Widebodyja a rendőrös kinézet, spoiler nincs, motortetőből csak az alap "karbon"-os van .) -
Bekő Tóni
tag
Van az a pálya, unlocalized string, ahol elindulunk Palmont belváros, meg Fortuna közötti autópályán, de semmi terelőfal nincs. Mintha free roam lenne, de megy a verseny. Na, ott mit lehet csinálni a kilépésen kívül? (Megyek mindenre válogatás nélkül amit a versenykereső feldob, így futok bele többször is.)
-
Bekő Tóni
tag
Ja, hogy átvariálták a vinyl-tárat is... Újak jöttek, más az egyes vinylek címzése. Hiába mentettem le egy csomó kocsimat World-Online PL -en, a vinylmanageres mentést rátöltve ugyanarra a kocsira itt totál katyvaszt ad ki, már ha nem fagyasztja le a játékot. Például a tavaly betűkből (renner) kirakott feliratoknál az egyes betűk helyén most motorháztető vinylek, meg oldalcsíkok vannak
LamerGyuri #230: köszi
Derekas #239: [sóhaj]...sajnálom, gondolom abból a 2 darab friend-kérésből az egyik vagyok, maradok én. -
Bekő Tóni
tag
Ja én is ezt érzem pár kör után. Talán ultrára felhúzva megjön az ereje, és akkor jobb lesz de D classban most kiábrándító volt hogy alig lehet még behúzott kézifékre is kitartani a driftet mert túlfordul és néz a rossz irányba bután .
Versenytempóban ha élesebb kanyar jön és jönnek mögöttem szorosan , akkor már nincs értelme "check this bro!"-t motyogni az orrom alatt, mert a kanyarban nem történik semmi látványos.
De sebaj, új játék , új kedvencek. Nézzünk tovább, megnézzük a többi kocsit is. -
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas #225 üzenetére
Ahhaha, lesznek még itt gondok... level 2 voltam a tutorial verseny után. Azt töröltem, ugyanarra a nickre létrehoztam az új profilt. Tegnap kicsit mentem erre-arra. Most főképernyőn level 7 vagyok, de verseny-lobbyban a listán még mindig level 2
Jól fog kinézni később S-class kocsi mellett a level2.
Chargerért kicsit mérges vagyok hogy belenyúltak a handling-jébe. Inkább húzták volna fel a francba a gyorsulását -semmi mást és perfekt lenne. Emlékszem Carbonban volt olyan a Charger hogy Tier 2 volt, úszott mint egy hajó, de a gyorsulás stat. majdnem Tier3-as volt. Olyan gyorsan fogytak a fokozatok, meg annyira mindegy volt milyen fordulaton pörög a motor, hogy amikor nitróztam volna kettesből, egyből felraktam 4-esbe 5-ösbe hogy ne fogyjon el túl hamar a fokozat, ne menjen kárba a nitrófröccs.
2011-ben vagy mikor, amikor csatlakoztam, akkor is ezt kerestem a Worldben. Még mindig nincs meg, pedig most itt lett volna a lehetőség. -
-
Bekő Tóni
tag
mégmindigjólír DEREKASuram!
Na, visszajöttem másodszorra, megint van RABIDFOX (@WorldUnited). Megint, mert egyszer már volt comeback: 2018 nyarán-őszén voltam a lengyel szerveren. Összekapartam megint mindent, kedvenc kocsik, achipontok 4550-ig (ment a minden márkából 10-10 db-ért farmolás stb.) Újravinyleztem az összes EA-s korszakbeli kocsimat, aztán vinyl-managerrel most szépen el van mentve minden.
De itt, most, egy ideig csak a Charger lesz - amivel folyton lekoccolom a falat olyan idegenül mozog a retune után. Raknám be kanyarba kilinccsel előre ahogy megszoktam, erre koccan a belső falon-korláton
Szóval egy ideig csak ez lesz, mert a szívem most a -eredetileg magyar fejlesztésű- Project Torque felé húz, amit karácsonykor szintén feltámasztott egy jóember és rakta fel Steamre -a fejlesztő cég beleegyezésével. Az jobb játék az alapokat tekintve (kéttengelyes fizika), itt viszont igaziak és EA-pontosak a kocsi modellek
De leszek még, muszáj lesz megsétáltatni a régi kis kedvenceket! A játékbeli viszontlátásig jó játékot, -farmolást, -vinylezést, jó strichelést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL T40 EMC Szerver
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest