- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asci
tag
Szerintem annyit költs rá jelenleg, amennyi az üzembiztos működéséhez szükséges és tartsd meg, amíg nem találtál minden szempontból megfelelő autót. Addig is gyűjtsd a pénzedet és folytasd a nézelődést.
Amint leszűkítetted a jelöltek számát, majd oszd meg és a közösség jól megmondja a véleményüketGondolom a http://totalcar.hu/tanacsok/nepperuzo/ rovatnak szintén lelkes olvasója vagy, esetleg oda is írhatnál tanácsért.
Milyen elvárásaid vannak az új(abb) autóval kapcsolatban?
-
Dr. Mózes
aktív tag
"Ez viszont sajnos így van, úgyhogy most patthelyzetben vagyok: mentsem, ami menthető vagy locsoljam még rá a pénzt, amíg ki nem purcan."
Ebből a mondatodból én úgy érzem, hogy te már temeted az autót. Sőt már lehet, hogy a kedvencek közé is elmentettél néhány hahus találatot.
De szerintem várjál még vele, legalább még négy hónapot, hogy meglegyen kereken az egy év.Addig legalább tényleg át tudod gondolni, hogy mit is akarsz valójában. Azután, ha úgy érzed, hogy még mindig el tudod viselni a kocsit, akkor várjál őszig, és akkor add el olyan 100 környékén. Általában akkortájt kezd már hideg lenni a robogón, és kezdenek kocsi után nézelődni az emberek.
Pénzügyileg talán ez volna a leghelyesebb döntés. -
8th
addikt
szóval legalább még 180-200ezer forintot rá kéne locsolni ahhoz, hogy át tudjam tolni a vizsgán ('17 májusában esedékes) Amúgy nincs semmi gondom az autóval, hűséges társam már 8. hónapja, de nem tudom, meddig érdemes még rá költeni.
Kevés autó van amit olcsóbb üzemben tartatni egy első generációs Astránál. Ez a németek régi swiftje. Én tuti megtartanám ennek legalább ismered már minden nyűgjét előre látod nagyjából mikor mit kell majd rá költeni. Ha most veszel valami fiatalabbat drágábbat mire az a nevedre kerül biztosítást kötsz folyadékokat vezérlést cseréltetsz kicseréltetsz rajta mindent amit feltétlen kell rámegy a gatyád is és még egy métert sem tettél meg vele. Arról nem is beszélve, hogy azon is előjöhet bármi amit a kedves eladó "elfelejtett" megemlíteni eladáskor.
Ezt meg kilakatoltatod és évekig nem kell hozzányúlni. Az F Astra futóműve legendásan tartós. Ha felújíttatod jó sokáig nem kell nyúlni ahhoz sem. Fogyó kopó dolgok gombokért vannak hozzá, piaci áruk már rég nincs szóval én biztos megtartanám és használnám amíg idézőjelben ki nem esik alólam.
-
Earl_Muttley
őstag
Szvsz tartsd meg, és szerintem nem lesz ennyi
Vannak Astrák a családban, némelyik még a Tiednél is ramatyabb állapotban volt, és 100 körüli ráköltéssel nagyon üzembiztossá tették.
Most egy másik autó vételárára még rájönnek a névre írás költségei, stb, akkor az már belemehetne a mostaniba, aminek tudod azért a bajait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest