- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fonyod
tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni! Nekem is egy Predator 7 IPS Quad-Core tip.-ú tabom van (majdnem egy napja), de néhány dologgal nem vagyok kibékülve.
1. A Play-ről letöltött Skype alkalmazás mindenre jó, csak telefonálni és videó hívást bonyolítani nem! (Betölt, bejelentkezhetek, megjelennek a kapcsolataim is, látom, hogy ki elérhető, ki nem, de sem hívni, sem engem hívni nem lehet) Van erre alternatív megoldás? Vagy melyik verzió lenne jó?
2. Gyakran nézek videókat a neten (nem csak you tubot) és most ezzel is gond van. (Pl. ha az atv honlapján meg akarom nézni a hiradót (videóból - mert a késleltetett adásban éppen nem az megy), akkor felajánlja a 4K lejátszót, meg is nyitja a videót, de csak hang van, kép nincs.) A Playen lévő VLC-t is letöltöttem, mert az szinte mindent kezel, de sajna az meg rendszeresen összeomlik. Nem véletlenül Béta!! Erre van megoldás?Ti mit használtok ezekre a problémákra? (Ja, az én gépem "még" 4.2.2!)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest