- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djherby
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám: Töltöttem le egy sorozatot, és eddig minden a /i-data/md0/video mappába ment. Van egy TV_Series mappa is. Ide mindig átmozgattam a sorozatokat. Gondoltam megadom neki ezt az útvonalat is Transmission-ben. El is indult a letöltés, még feltöltésem is van. Nem is volt ezzel gond. De nem találom a file-okat.
Vkinek ötlete?
Köszi
-
djherby
tag
Üdv. Mindenkinek!
Felment szépen a TM. Hálás köszönet Mr. Dini-nek érte. Megy is szépen. Már csak egy óhajom lenne: beállítani a letöltési mappát. Ha jól sejtem, ehhez a settings.json-t kellene átírni. Amihez el kellene indítanom az MC-t. Azt meg csak putty alól lehet. Arra már nagyjából rájöttem, miért nem tudok telnet/ssh-zni. Ugye az újabb firm-ekben le van tiltva a backdoor. Már próbáltam azt is kinyitni, de semmi eredmény.
Létezik esetleg más megoldás a letöltési mappa módosítására?
-
djherby
tag
Felraktam a metarepot. Aztán lett pack lista, onnan az ffp-t, az mc-t, meg az entware ng-t. Mert még mindig nincs TM. De egy blogon írta vki, hogy ez kell hozzá meg putty és akkor felmegy. Na megint jöttek a bajok. "lépjünk be ssh-val és adjuk ki ...". Ez az ami nem megy. Két napja ezt kutatom a neten, hogyan lépjek be ssh- val. Még telnettel se tudtam
-
djherby
tag
Sziasztok!
Nemrég lettem tulaja egy NSA310-nek. Teljesen rendben van, működik minden szépen. Letöltés, megosztás. A 4.70 AFK3.0 firmware van fenn. Viszont az alap torrent progi tényleg elég spártai. A transmissiont nem tudom rá feltenni, mert nincs packages listám.
Azt szeretném kérdezni, ha belevágok ebbe az FFP-be, akkor megmaradnak a jelenlegi file-ok a tárolón. Vagy ő is formázni akar mindent? Ezt is úgy kell elképzelni mint a Libreelec-et SD-n S905-re? Aki érti tudja. Megmarad a gyári firm? És a média (film) megosztás jó lesz utána is?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest