- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipitamas
csendes tag
válasz
Anonymus23 #10315 üzenetére
Most hogy mondod, tényleg! (És működik is.)
-
sipitamas
csendes tag
Sziasztok!
Egy Zyxel NSA325-ös NAS-om van, 2 db 1 Tb-s belső HDD-vel, illetve egy külső 1 Tb-s USB-s HDD-vel. A külső HDD csak a torrentezés miatt van, FFP-n keresztül Transmission-nel töltök rá. Január óta működik, azóta tökéletesen funkcionált, működött, semmi gond nem volt vele.
Az utóbbi pár napban kezdett el produkálni egy hibát. Fogja, és a külső HDD-t egyszerűen lacsatolja. Ráadásul hiába indítom újra a NAS-t, a MiniDLNA akkor sem kezdi el scannelni a külső winyót. Windows-ban, ha felmappelem, úgy működik rendesen. (Most tesztelem másik USB porttal is)
Másik hiba, hogy nem tudom leállítani a MiniDLNA-t. Kiadom a /ffp/start/minidlna.sh stop parancsot, majd az alábbi hibaüzenet fogad, pedig az admin userrel vagyok bejelentkezve:
Se újraindítani nem tudom ily módon, se újra kerestetni a médiát. Ha lekérek egy statust, ezt dobja:
Esetleg valaki tapasztalt már hasonló hibákat?
Segítségeteket, ötleteiteket előre is hálásan köszönöm.
Tamás
U.i.: Nem vagyok túl pro a dologban.
-
sipitamas
csendes tag
Sziasztok!
NSA325-öm van, vettem egy Eaton NV400H típusú szünetmentest, amit USB-n keresztül össze lehet kötni a NAS-sal. Össze is kötöttem, viszont a NAS nem ismerte fel. Esetleg lenne valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi!Tomi
-
sipitamas
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. USB-n nasra kötött külső HDD-nek mi az elérési útvonala? Transmission-nél szeretném megadni, hogy a külső winyóra töltsön, de eddig sehogysem sikerült.
Előre is köszönöm a segítséget!(U.i.: NSA325-öm van)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest