- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigrici
tag
válasz
skdkter #1779 üzenetére
ha csak a lejátszás miatt kell akkor felesleges a plex,de ha 1 frankó videó tárat szeretnél ,boritőval,leirással,hátterekkel,infókkal akkor kell a plex.ha be teszel 1 könyvtárat akkor elöször összegyüjti az infokat,és amig dolgozik addig sajna használhatatlanminél pontatlanabb a mozik meghatározása annál több ideig keres és annál falsabb lessz a találatok aránya,már ha talál valamit.
-
kosztya2025
tag
válasz
skdkter #1524 üzenetére
Lehet, nekem is 325-öm van. És az itt leírtak alapján csináltam. Az elején nem akarta nekem sem megpartícionálni a pendrive-ot, de kb a 3x-i újraindítás után szépen felment. A http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/ helyről szedd le majd hozzá a programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 11
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest