- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Minidlna stop, illetve letiltás:
/ffp/start/minidlna.sh stop; chmod a-x /ffp/start/minidlna.sh
A bubble-s start szkripthez pedig fel kell tenned az mc-t, ha még nem lenne fent (uwsiteloader-es br2 repó hozzáadása után
slacker -UuiA br2:mc
), majd add ki ezt:mcedit /ffp/start/bubbleupnp.sh
Majd másold be vágólapra ezt:
#!/ffp/bin/sh
if [ "$1" = "start" ]; then
sh /i-data/md0/build/Bubble/launch.sh &
echo "Kesz!"
fi
if [ "$1" = "start" ]; then
killall java
echo "Kilove!"
fiÉs a PuTTy ablakba Shift+Ins gombbal illeszd be, majd nyomj F2-t (mentés) és egy F10-et kilépés.
Majd:
chmod a+x /ffp/start/bubbleupnp.sh; /ffp/start/bubbleupnp.sh start
Szerk.:
Látom szerkesztetted. Viszont lesznek kételyeim azzal a megoldással kapcsolatban. Pl hogy fér hozzá a fájljaihoz?
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
Nem pont.
Leszeded az oraclejava tool-t, a cikkben írt paranccsal újra. Majd megnyitod a linket gépről és gépre leszeded a cuccot. Mivel el kell fogadni vmi licencszerződést. Aztán átmásolod a letöltött tar.gz-t a nas /admin megosztásába, aztán kiadod ssh-n:
oraclejava install /i-data/md0/admin/ejdk*.tar.gz
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Azt a szkriptet sajnos minden frissítéskor módosítani kell a legújabb java verzió linkjére. És az úr, aki csinálta, jelenleg nem ér rá, hogy módosítsa.
Így azt javaslom, hogy próbáld meg leszedni innen az első java-t és kézzel beadni az oraclejava-nak.
Lásd:
oraclejava install /java/eleresi/utja.tar.gz
-
Mr Dini
addikt
-
Mr Dini
addikt
Van, de a gyári TM esetében a webes felület beállításoknál nem lehet állítani?
Ha nem, és Windows-os vagy, akkor tedd fel a Transmission remote GUI-t, abban szerintem lehet állítani globálisan a letöltési útvonalat.
De nyilván a konfigban is lehet módosítani, csak fejből nincs meg, h mit. Ha addig senki nem írja meg, és nem oldódik meg, akkor ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
Geripapa
aktív tag
Sajnos a memkis repo döglött.
Ez alapján probáld meg.
annyi hogy a "slacker -aA minidlna-1.1.5_git20150915-arm-1.txz"
sor helyet csak annyit írj hogy "slacker -aA minidlna"
Azt csillagozd a legújabbat és ok.
és ez sem igaz már:
"KyleK tárolót jelenleg nem kell kijelölni"helyette a memkis tárolót nem szabad kijelölni
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Az ssh portja a 22-es. Azzal próbáld. Felhasználónak root-ot, jelszónak az admin jelszavát írd be. És mikor a jelszót írod, ne lepődj meg, h nem látszik semmi. Ilyenkor 'fogadja' a jelszót, csak nem jelenik meg.
Reboot után sem indul a twonky?
Azért más gépekről látszik, mint média szerver?
Nem tiltod a twonky-t pl a Tweaks csomaggal?
[ Szerkesztve ]
-
MPet
csendes tag
Feltettem az ffp-t a FFP csomag a merevlemezen leírás alapján.
Ezután megpróbáltam belépni puttyal ssh-n, majd amikor csatlakozom a 21-es porton, akkor nem kapok refused hibaüzit, viszont a megjelenő ablakban nem tudok leütni egy karaktert sem, nem reagál semmire.Többet nem veszek zyxel nas-t az tutti.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Régen csináltam a Dropbox összehangolást, de úgy emlékszem, hogy a böngészőben a Dropboxba is be kellett jelentkezni. Ja és még valami. Régi Firmware -rel nem megy a Dropbox, mert variáltak valamit és a NAS -nak csak későbbi firmware -e tudta kezelni a Dropbox új verzióját. Remélem, érthetően írtam le!
Firmverziótól függő, hogy hol van a NAS admin menüjében (most frissítettem és máshova került), de a programcsomagok alatt találod. Először frissítsd a listát. Ez tulképp egy tárhellyel kommunikál. Van olyan csomag, ami az alapból beállított tárhelyen nem található. Ilyenkor át kell írni egy fájlt (erről többet akkor, ha szükséged lesz vmi olyanra, amit most nem találsz).
Pyload viszont az alapból beállított tárhelyen is van a programcsomagok között. Csak, hogy biztos legyen, ami tuti, ez nem torrent kliens, hanem egy letöltő. Ezt csak azért írom, mert itt szinte mindenki torrentezik, talán én vagyok az egyetlen, aki Pyloadot használ. Ha elakadnál, akkor írj, megpróbálok segíteni (ha tudok )![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom, nálam sehogyan sem működik. Sem belső hálón, sem kívűlről. Leállítás után pár másodpercig igen, aztán nem. Pedig minden helyesen van beállítva, a router menüjéből azonnal ébred akkor is, ha hosszabb ideje van kikapcsolva, mint amennyi a routerben a kapcsolat fentartására beállított idő. Tehát az IP-mac összekapcsolás is rendben van. Sztem vhol a routerben van a hiba, de már lemondtam róla. Egyébként meg aki torrentezik, az nem hiszem, hogy leállítgatná. Torrent nélkül viszont a NAS le tudja állítani a vinyót, vagyis nem megy semmilyen mozgó, kopó alkatrész. Akkor meg minek kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla