- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k é s z
csendes tag
kicsit _sokat_ buheráltam én is mire sikerült nekem is ezt valamilyen szinten összehoznom, de sajnos a NAS beépített lehetőségei nem annyira felhasználóbarát mint amit egy ftp server kínál (pl bpftp)
Én ezt amit te is akarsz úgy tudtam megoldani, hogy létrehoztam egy "share"-t az adott illető nevével és belemásoltam a megosztandó dolgokat. Ez egy elég fapados megoldás sajnos. Amikor teszteltem a kapcsolatot, viszont ezen a "share"-en kívül még láttal az illető az összes többi public share-t is (photo, music, video, stb.) az összes almappájával együtt. Ezeket át kellett állítanom publicról > advancedre (és ezen belül testre szabható). Ez sajnos elég fapados megoldás, de jobbat jelenleg nem tudok
Arra nem jöttem rá, hogy adott "share"-en belüli mappa (pl. photo egyik almappája) hogyan osztható meg (és csak ez) egy adott felhasználóval.
Ha valakinek van jó megoldása erre, arra én is kíváncsi vagyok.
-
pacman789
aktív tag
Felhasználókat hozol létre, és a megosztás fülön módosítod, hogy ne mindenki lássa, hanem azok a bizonyos felhasználók vagy csoportok. Érdemes 1 embert is csoportba tenni, utána könnyebb lesz ha hozzá akarsz adni még 1 embert
Értelemszerűen ekkor csak a csoportot kell hozzárendelni a mappához.De csak, hogy tiszta legyen a dyndns nem a nast ossza meg.. Hanem csak az adott ip címre irányít téged.
-
-
nandris
aktív tag
Na mindenképpen ez lesz a te problémád, guglival fordítottam. Át kell írnod a megadott file nevet az usb kulcson, de a telepítéshez szerintem resetelni kellene a nas-t.
4,40 az NSA-310. Az ellenőrző sót megváltozott / bin / libzy.so az / etc / Zy_Private. A fájl nsa310_check_file_C0 változtatni kellett, hogy megoldja ezt. Sajnos firmware 4,40 a 320 és 325 még mindig használja / bin / libzy.so, valamint használja nsa310_check_file_C0.
wiki eredeti -
Bélaaaa
őstag
Nem is értem a kérdést. Minden le van írva a cikkemben:
Idézet:
"Telepítgessük fel őket szigorúan a letöltés sorrendjében:funpkg -i /i-data/md0/admin/nsa/
Ekkor, ha megnyomjuk a TAB billentyűt, kiegészíti, hogy milyen alkalmazások vannak a könyvtárban. Az alkalmazások kezdőbetűinek megadása után nyomjunk TAB-ot, akkor automatikusan behelyezi a teljes nevet, már csak "Enter"-t kell ütnünk!
Még egyszer a sorrend:
curl-7.21.4-arm-1.txz
libevent-2.0.16-arm-0.txz
Transmission-2.61-arm-1.txz
mc-4.8.1-arm-0.txz
glib2-2.30.2-arm-0.txz"Itt írom: "Ekkor, ha megnyomjuk a TAB billentyűt"....
-
Bélaaaa
őstag
Egy kis alapozás a Linux lemezkezeléséhez:
A Linux nem betűjelet társít a meghajtókhoz, hanem egy könyvtár/fájl szerkezetet feleltet meg neki. Ennél a Linux verziónál a lemez elérési útja: /i-data/md0/.....
Ez pontosan a merevlemez egy adott partíciójára mutat. Jelen esetben a mindenkori beépített lemez első (md0) partíciójára.
Adsz elérést, hogy megnézzem, hogy a hiba?
-
nandris
aktív tag
Még talán annyi, hogy meg kellene próbálni resetelni a nas-t, és úgy próbálni nas- on formázni a leírás alapján. Persze a nas-on előtte be kell állítani az ip címet, és jelszót. A nason lévő adatok nem fognak elveszni. Lehet valamit már telepített, és megakadt tőle. Nekem is csinálta. Most nézem a readme-t, és ott ezt írja a 320-ra.
NOTES:
NSA-320, NSA-325 and TDC-HOMEDISK
Rename nsa310_check_file_C0.libzy.so to nsa310_check_file_C0, overwriting the original nsa310_check_file_C0. -
törölt tag
Bocs, hogy belevau, de a PC-n, amivel formáztad, milyen oprenszer alatt próbálkoztál? Ugye linux alatt, pl. Gparted -del és az MBR is át lett másolva! Mert ha Win alatt csináltad, akkor nem a Linux a hibás, hanem a Win az ostoba, hogy csak két fajta fájlrendszert tud úgy - ahogy kezelni.
-
jkutya
tag
A leírás utolsó oldalán van, hogyan kell az ffp-t telepíteni a hdd-r.Próbáld meg. ha megy, akkor töltsd le a windowsos gépedre és telepítsd a WINSCP nevű progit.
Ezzel én bejutottam - de én nem torrentezni akartam, más dolgom volt.
Szerintem bajod nem lehet belőle - de nem bánnám ha valami guru is rábólintana.
-
jkutya
tag
Nekem sem jött össze a leírás szerint, a host mindig visszautasitott.
Amit meg tudtam csinálni: az FFp-t hdd-re telepítettem, és onnantól WinSCP-vel már be tudtam lépni.
Az SCP-ben meg van Putty meghívására lehetőség - és műxik is. A kapcsolatot nem teszteltem, nekem azért kellett root joggal bemennem, hogy kicsit buheráljam a Squeezecenter adatbázisát. -
nandris
aktív tag
Több lehetőség is van, amiért nem működik. Valamit elszúrtál, és nem települt az ffp, A 23 as róbáld mindenképp a csatlakozást, mert a 21- az az FTP port szokott lenni. Gondolom a putty csatlakozásnál bejelölöd a telnet-et, mert alapból ssh-n van. Amennyiben rendesen feltelepült az ffp, akkor a putty kezelő felületén be kell írni a nas i címét, és a telnet karikát bejelölni, és open.
Így csináld! -
Joshi
titán
Nekem a Putty nem működik pedig mindent úgy csináltam ahogy ebben a cikkben le van írva. A Putty-ba beírok mindent és egy pillanatra felugrik a Parancssoros ablak aztán kilép.
Mi lehet a gond?
-
ubid
senior tag
-
k é s z
csendes tag
Hát én a Digiről néztem az infót és ott ez áll:
Sávszélesség
40/20 Mbit/s
Garantált sávszélesség
6/3 Mbit/sDe probléma megoldása szempontjából ez tulajdonképpen lényegtelen... hacsak nem, hogy az sem mindegy hogy melyik nap és melyik napszak töltesz éppen fel vagy le. Ennek függvényében lehet gyorsabb is éppen a le vagy feltöltés.
-
ubid
senior tag
Helló!
A leírásba nagyon jól le van írva, hogy hogyan kell beüzemelni, aztán meg attól függetlenül miket szeretnél rakni rá, hogy persze hol akarod használni ... portokat nyitogatni, de ez már le van írva itt a fórumon többször is.
De ha mégis konkrét kérdésed lenne írjál nyugodtan.
Odafigyelni nem igazán kell semmire(?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest