- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #15710 üzenetére
Srácok, látom, hogy az én problémám lóf@sz ahhoz képest amikről itt beszélgettek, de én tökre meg is voltam eddig azzal ahogy működött itthon a rendszerem. Ezt szeretném visszakapni.
Ha valaki adna tippet, mit próbáljak ki, megköszönném.
Szóval a probléma az, hogy az 1es lemezem nem igazán működik rendesen. 4TB, és ez volt az elsődleges, amire az összes rendszer program és FFP telepítve volt. NAS indítás után pár percig elérhető, aztán kompletten lefagyasztja a NAS-t. Ha kiveszem, akkor elérem a 2es lemezt, és működnek a létfenntartó funkciók (webes felület, stb...)
Sőt, már 4 npaja rá sem néztem, és most is bejön 1es lemez nélkül, szóval tuti azzal van a gond.
Mivel elég nagy adatmennyiség van rajta, amit bár tudok pótolni, de nagyon sok munka lenne, szeretném ha megmenteni. Rá tudom csatlakoztatni a PC-re, de én marhára nem vágom a Linux-ot, és ezért Windows is van feltelepítve. Van valami olyan hibaellenőrző, ami a NAS által létrehozott partíciójú 1es HDD-met leellenőrzi, és esetleg meg is találja a hibát?
Hálás lennék, ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia