- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi113
tag
Nem azt montam hogy ég és föld a különbség, de igenis hallható!
Sokmindennel teszteltem a BH-504-est (hamarosan publikálom is a blogomban), ezekkel: 5800, N95, N95 8GB, 6300, Samsung U900, HP DV-5 laptop, iPod Touch. Ezek közül az utolsó kettőnél lehetett valami kiemelkedést érezni, a maradék tényleg tök ugyan olyan volt.
Ja és még egy N80-assal is összhoztam (MSI Blueplayer-rel, ami engedélyezi az A2DP-t), na az meg pont elmarad egy kicsivel az átlag szinttől. De még mindig jobb mintha csak sima headset módban kapcsolom össze az N80-al(az iPodok gyári fülesét meg aztán főleg nem dicsértem, szégyen amit adnak mellé)
A BH-504 és az iPod kapcsolata persze nem felhőtlen. Pl. a zeneváltó gombokra nem regál a kütyü. A Pause gomb is csak elnémítja a azenét ugy kb 20 másodpercig, aztán szól tovább az egész. Majd talán a 3.1-es OS-el összekapják magukat
Ha csatakoztatva van, akkor az iPod-on nem lehet hangerőt állítani, csak a fülhalgatón (mondjuk ez szerintem logikus és okos lépés)
(a kép készültekor még nem volt rajta a 3.0-ás OS)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest