- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
A bluetooth-on adat formájában közlekedik a hang, a forrás hangminősége semmilyen befolyással nincs a végső hangminőségre. Az A2DP tömörítéssel működik, ha a forrás oldalon ezt egy szoftver végzi, akkor attól esetleg függhet, de az algoritmus eléggé szabványosított.
iPhone és a hangminőség: A barátnőmnek most vettünk egyet, valahol a kuka mellett lehet megtalálni a fülhallgatót. Egyszerűen leírhatatlanul borzalmas, nem értem, hogy egy ennyire az ergonómiára kiélezett cég hogyan adhat ilyet egy 150ezres (egyébként tényleg kifinomult) telefon mellé. Katasztrofális hangminőség és ergonómia.
A notebook-om mellé kaptam egy márkás agybadugós fülhallgatót, az nagyon komolyan szól az iPhone-nal.
-
kiszu
senior tag
Én is az új iphone 3.0 os miatt kezdtem el gondolkozni sztereo bluetooh fülesen.
Nokia kilőve,mert az iphone nem szereti sima bt headsett esetén sem.
Motorolát kipróbálnám,mert azzal tuti kompatibilis,de a régi s9 állítólag nagyon kényelmetlen,pedig a hangminősége nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Otthoni időjárás-állomás
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest