- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
shabbarulez #16 üzenetére
Mindenesetre a VIA a papírformát tekintve elég szépet alkotott, én nagyon szurkolok nekik. És azért valamivel többet nyújt ez a CPU egy Atom-nál.
HGyu
-
Tankblock
aktív tag
válasz
shabbarulez #17 üzenetére
A 65nm ha áttér a 45nm gyártástechnológiára, akkor abból a 25W ból nem lesz 20 se. Az arhitectúra fejlettsége az Intel ATOM processzoraihoz képest azért nagy, mert ugye ebbe a szegmensbe szánta a VIA igazán az új jövevényt
. Én személy szerint a VIA-nak szurkolok, hogy végre törjön be a mobil piacra. A verseny az úgyis a vevőnek kedvez. A versenytársak is sztem azért segítenek a VIA-nak, nehogy az Intel őket is kiszorítsa valamelyik piaci szegmensből. Azért megvallhatjuk, hogy rengeteg Intel videovezérlős notesz van. Ha ebből tudnak kiszorítani a VIA által, akkor miért ne?
-
Oliverda
titán
válasz
shabbarulez #17 üzenetére
A 2 magos lesz a Turion Ultra nem az 1 magos. Az "FSB" pedig nem 800 lesz az tuti.
-
p_adam
addikt
válasz
Viszont legalább gyorsabb lesz, ez szinte biztosra vehető. Azért örülök neki hogy van konurencia bár az Intel-t igen nehéz megszorongatni, az hogy a HP a VIA mellé állt, ezen kívül pedig az nVidia-val közösen is lesz egy (mostmár) Nano-ra épülő olcsó platform ami 1080p-t is bírni fog az Atommal ellentétben, és ez azért bíztató.
-
vedini
őstag
válasz
eleve via 65nm-nél tart, intel 45-nél
szerintem már az is nagy szám, hogy via életben maradt, én meg is lepődtem, hogy ilyen frankón előrukkolt via
nem is lenne gond, ha nvidia-val karöltve kicsit megszorítaná a mobilpiacot -
shabbarulez
őstag
válasz
Az AMD Puma platformjához lesz inkább közelebb a Nano felső szegmense, ahogy nézem ott az előzetes hírek szerint valami ilyesmi várható:
Sable, 1 magos Sempron, 0.5MB L2 cache, 800FSB, 2 Ghz, 25W TDP
Turion 64 Ultra, 1 magos Athlon 64 1 MB L2 cache, 800FSB, 1.9Ghz, 31W TDP
Turion 64, 2 magos 2 MB L2 cache, 800FSB, 2-2.4Ghz, 32-35W TDPKíváncsi leszek majd az első mérésekre,, hogy fog teljesíteni a Via Nanoja, az AMD Pumája, az Intel Centrino2-esei és Atomja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest