- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #21 üzenetére
nem is volna rossz, ha az nvidia picit összekapná magát és rámenne a kis fogyira, ha összekóperálna valami jó kis chip-et a via-val (s3), és átvenne 1-2 okosságot amivel csökkenthetik a fogyit és ezeket beültethetnék a középkategóriás-nagyteljesítményű karijaikba is... de Én most félek az nvidia "segítségétől" attól tartok a fogyasztás megugrik majd... ne így legyen!
más:
nem értem miért jó ha a proci automatische tuningolja magát a hőfok függvényében... ha közösen a hőfoktól és a terheltségtől függne a dolog akkor megértem, de pl ha otthagyom éjszakára a gépet letöltésre/szervernek vagy tökmind1 hogy minek és van rajta egy izom hűtő, akkor minek fogyasszon többet(legyen az akár 1 mW) csak azért mert hüvi???
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest