- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Két új Meizu mutatkozott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
GeryFlash #12 üzenetére
Amit én hallok, a Zenfone Go-nak van pár problémás kiszerelése, akksi meg hívás problémák főleg. A ZB500KG-t itt is lefikázták a teszten, szar is, úgy néz ki. Viszont közvetlen környezetemben három Zenfone is van, egy Zoom, illetve két szimpla 3-as, plusz nekem is egy 3. Párom szerint biztosan jó, mert kidobnám az első komoly baki után, de úgy tűnik még szeretem is. Szóval egyelőre nagyjából mindegyik hibamentes, szervizt egyik sem látott, szóval a magasabb kategóriáktól én nem félnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus honlapján felbukkant egy jelenleg Verizon-exkluzív készülék, aránylag erős specifikációval, ami annyiban érdekes, hogy nálunk is érdemes számítani rá.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest