Nálunk is várható az Asus új készüléke

Hirdetés

Az Asus jelenleg Verizon szolgáltatói exkluzív készüléke kissé olyan, mint egy Asus Zenfone 3 Deluxe lite vagy akár mini: lényegesen kisebb, minimálisan visszafogottabb hardvert kapott, viszont a felső középkategóriában elég összeszedett, noha nem a legfrissebb specifikációnak tűnik, remélhetőleg az üzemidőn is javítottak valahogy. A Zenfone V (V520KL) aránylag kis kiszerelésben aránylag erős hardveres alapokat kapott, ami a tavalyi Deluxe modell legtöbb paraméterével megegyezik, például az akkumulátorkapacitás sem növekedett 3000 mAh-ról.


[+]

A Zenfone V szintén a Qualcomm Snapdragon 820-as lapkájára épül, viszont csak 4 GB rendszermemóriát mellékeltek, az adatkommunikációs paletta megegyezik, a kamerák szintén, tehát a főkamera ugyanaz a 23 megapixeles Sony optikia képstabilizátorral, ami a Deluxe-ban megtalálható, illetve az előlapi modul is a már ismert 8 megapixeles megoldás; alapvetően mindkettővel elégedettek voltunk. A készülék viszont számottevően kisebb, mindössze 5,2 hüvelykes az AMOLED panel, amely megtartotta a Full HD felbontást. A Zenfone V jelenleg kizárólag az amerikai szolgáltató kínálatában érhető el, de megerősített információink alapján nálunk is várható a közeljövőben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Asus Zenfone 3 Deluxe - luxuskondenzátor

    Minden benne van a legújabb Zenfone-széria legdrágább tagjában, ám a magas ár mellett a gyenge üzemidő és néhány egyéb apróság viszonylag nehezen nézhető el.

  • Asus Zenfone Zoom - messzire lát, de nem jut

    Sok-sok hónap késéssel futott be a zoomlencséje ellenére sem túl vastag, fotózásra szakosodott Zenfone masina, amely sok különlegességet ígér, de vajon mennyit teljesít?

Hirdetés