- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
GeryFlash #12 üzenetére
Amit én hallok, a Zenfone Go-nak van pár problémás kiszerelése, akksi meg hívás problémák főleg. A ZB500KG-t itt is lefikázták a teszten, szar is, úgy néz ki. Viszont közvetlen környezetemben három Zenfone is van, egy Zoom, illetve két szimpla 3-as, plusz nekem is egy 3. Párom szerint biztosan jó, mert kidobnám az első komoly baki után, de úgy tűnik még szeretem is. Szóval egyelőre nagyjából mindegyik hibamentes, szervizt egyik sem látott, szóval a magasabb kategóriáktól én nem félnek.
-
GeryFlash
veterán
Jajj nem volt ilyen szándékom, nem fizetett Samsung troll vagyok (akkor HTC topikokban destabillizálnék
). Én csak ezt hallottam az ottani kollégától, lehet hogy csak a 3 hét nem elég reprezentatív, simán lehet hogy van mondjuk 1-2 nagyon problémás modell ami megdobja a számot és a többi okés. De igen, azért nem árt vigyázni/utána olvasni az adott modellnek (feltéve hogy már jóideje kint van a piacon).
-
pit stop
addikt
válasz
csipszikutya #3 üzenetére
Közeli ismerősömnek Zenfone 3 van, meg van vele elègedve nagyon, úgy, hogy Samsung S szèriáról váltott, párjánál pedig iPhone van.
-
GeryFlash
veterán
válasz
FirstPhoneba (szeptember óta ők kezelik a maffia TMX garanciális ügyintézéseit a fogyasztók felé) megkérdeztem hogy ebben a 3 hétben melyik típusból hozták a legtöbbet a javításra, azt mondta hogy a telefonok harmada-negyede Asus. Ha azt levíted az eladási arányokra ott kb az jön ki hogy kevesebb lehet a meg nem hibásodó. Nekem ezután ment blaclistre pedig van pár szimpatikusabb Zenfone.
-
twollah1976
őstag
Anno számomra a Zenfone 2 még jó vételnek tűnt, aztán kijött a Zenfone 3 az elszállt árazással és akkor azt mondtam, hogy: "Köszönöm, akkor ennyit az Asusról és a telefonjairól.".
A másik negatív élmény az volt, hogy a legkomolyabb Zenfone 3 nem kapható Magyarisztánban.
-
pusszycat
nagyúr
Ezeket a kávás telefonokat én már csak megmosolygom,mert már nem fektetek pénzt elavult dizájnba.
-
Soybex
őstag
válasz
Supportról annyit hogy elvileg Zf2-re beígérték a 6.0-t annó aztán egy évet csúszott
-
jUUh
addikt
Ha nem szállnak el az árával, egész kellemes.
-
csipszikutya
senior tag
Nem nagyon hallok/látok Asus telefont. Mennyire megbizhatoak, tartosak, support? Van valakinek valami infoja?
-
pit stop
addikt
Ez nagyon kis szimpatikus telefon. Már csak árára lennék kíváncsi...
-
sharp4
őstag
150-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus honlapján felbukkant egy jelenleg Verizon-exkluzív készülék, aránylag erős specifikációval, ami annyiban érdekes, hogy nálunk is érdemes számítani rá.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest