- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
GeryFlash #12 üzenetére
Amit én hallok, a Zenfone Go-nak van pár problémás kiszerelése, akksi meg hívás problémák főleg. A ZB500KG-t itt is lefikázták a teszten, szar is, úgy néz ki. Viszont közvetlen környezetemben három Zenfone is van, egy Zoom, illetve két szimpla 3-as, plusz nekem is egy 3. Párom szerint biztosan jó, mert kidobnám az első komoly baki után, de úgy tűnik még szeretem is. Szóval egyelőre nagyjából mindegyik hibamentes, szervizt egyik sem látott, szóval a magasabb kategóriáktól én nem félnek.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
GeryFlash
veterán
Jajj nem volt ilyen szándékom, nem fizetett Samsung troll vagyok (akkor HTC topikokban destabillizálnék
). Én csak ezt hallottam az ottani kollégától, lehet hogy csak a 3 hét nem elég reprezentatív, simán lehet hogy van mondjuk 1-2 nagyon problémás modell ami megdobja a számot és a többi okés. De igen, azért nem árt vigyázni/utána olvasni az adott modellnek (feltéve hogy már jóideje kint van a piacon).
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
pit stop
addikt
válasz
csipszikutya #3 üzenetére
Közeli ismerősömnek Zenfone 3 van, meg van vele elègedve nagyon, úgy, hogy Samsung S szèriáról váltott, párjánál pedig iPhone van.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
GeryFlash
veterán
válasz
FirstPhoneba (szeptember óta ők kezelik a maffia TMX garanciális ügyintézéseit a fogyasztók felé) megkérdeztem hogy ebben a 3 hétben melyik típusból hozták a legtöbbet a javításra, azt mondta hogy a telefonok harmada-negyede Asus. Ha azt levíted az eladási arányokra ott kb az jön ki hogy kevesebb lehet a meg nem hibásodó. Nekem ezután ment blaclistre pedig van pár szimpatikusabb Zenfone.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
twollah1976
őstag
Anno számomra a Zenfone 2 még jó vételnek tűnt, aztán kijött a Zenfone 3 az elszállt árazással és akkor azt mondtam, hogy: "Köszönöm, akkor ennyit az Asusról és a telefonjairól.".
A másik negatív élmény az volt, hogy a legkomolyabb Zenfone 3 nem kapható Magyarisztánban.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
macskea
őstag
Mondjuk ahogy nézem ez egy bevallottan rókabőr telefon. Mondjuk még így is jó utódja lehet a jelenlegi 5.2-es Zenfone 3 verziónak. Ha árban is azon a szinten marad, nem lesz különösebben szar vétel. Ez az ő SE-jük. :-D
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
macskea
őstag
-
Ezeket a kávás telefonokat én már csak megmosolygom,mert már nem fektetek pénzt elavult dizájnba.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Soybex
őstag
válasz
Supportról annyit hogy elvileg Zf2-re beígérték a 6.0-t annó aztán egy évet csúszott
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
jUUh
addikt
Ha nem szállnak el az árával, egész kellemes.
Samsung Galaxy S23+
-
csipszikutya
senior tag
Nem nagyon hallok/látok Asus telefont. Mennyire megbizhatoak, tartosak, support? Van valakinek valami infoja?
-
pit stop
addikt
Ez nagyon kis szimpatikus telefon. Már csak árára lennék kíváncsi...
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
sharp4
őstag
150-ért?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus honlapján felbukkant egy jelenleg Verizon-exkluzív készülék, aránylag erős specifikációval, ami annyiban érdekes, hogy nálunk is érdemes számítani rá.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest