Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
relatív végülis, a mai mobilok elég komoly számítási teljesítményt vonaultatnak föl, vannak olyan jók sok szempontból mint egy ~8 eves pc, úgyhogy nekem már a maiak is azok, de valóban kell még idő nekik mire el lehet őket keresztelni szuperszámítógépnek
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #20 üzenetére
Én sem igazán értem. Mivel nem terveznek saját magot a legfrissebb ARM -hez nyúlnak. A73 gyakorlatilag még nincs piacon, nincs mivel elkésni.
-
lajos82
tag
válasz
aprokaroka87 #20 üzenetére
Dugják fel a Kirint
De komolyan, amíg ilyen alibi forrást adnak ki a kernelhez, ezzel gátolva a közösségi fejlesztésű romok terjedését a készülékeiken, addig szart sem ér a teljesítményük.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest