- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
atti_2010 #13 üzenetére
Középkategóriás kártyák hagyományosan 200 USD körül voltak. A 7xxx-generációnál azért külföldön is volt felhördülés, hogy a 7770 nem igazi középkategóriás, inkább csak az alja; a 7850 pedig mintha 250-300 USD között indult volna és ott volt sokáig is.
Nekem végülis mindegy, árazzák úgy, ahogy akarják, max. nem veszem meg. Amennyire "új" játékokkal játszok (már amikor jut rá időm), s amekkorák közepes-jó grafikai minőséghez a gépigények, a régebbi kártyák is kiszolgálnak engem.Abu: Extio? Érdekes termékcsalád, de nagy távolságra nem jobb erre egy remote desktop, kisebbre pedig egy sima KVM? Na mindegy, úgyse beszélhetsz róla, majd kiderül jövő héten, legalább már sejtésünk van a dologról - s régebbről is rémlik ilyen, Firepro kártya Eth-csatlakozóval.
-
.mf
veterán
"nagyon fáj a PC-s piacnak a GPU piac árazása"
Szóról-szóra ugyanezt akartam beírni
Még nálam is befigyel a 4890-es, amíg a 2GB-os 7850 új ára be nem esik 45, vagy inkább 40k alá... Elég aggasztó volt tavaly látni, hogy a valódi (felső-) középkategóriás kártyák 5x-60k körül vannak. Tudom, hogy egyszer volt Budán kutyavásár, de a 31k-s 4850-esem eléggé feltette a lécet.Abu: mi lesz a következő héten, amivel az AMD kihúzza a Matrox lába alól a talajt? Nem tette ezt már meg (többször), pl. az olcsóbb, 2-nél több monitort is támogató kártyákkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest