Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz atti_2010 #13 üzenetére

Középkategóriás kártyák hagyományosan 200 USD körül voltak. A 7xxx-generációnál azért külföldön is volt felhördülés, hogy a 7770 nem igazi középkategóriás, inkább csak az alja; a 7850 pedig mintha 250-300 USD között indult volna és ott volt sokáig is.
    Nekem végülis mindegy, árazzák úgy, ahogy akarják, max. nem veszem meg. Amennyire "új" játékokkal játszok (már amikor jut rá időm), s amekkorák közepes-jó grafikai minőséghez a gépigények, a régebbi kártyák is kiszolgálnak engem.

Abu: Extio? Érdekes termékcsalád, de nagy távolságra nem jobb erre egy remote desktop, kisebbre pedig egy sima KVM? Na mindegy, úgyse beszélhetsz róla, majd kiderül jövő héten, legalább már sejtésünk van a dologról - s régebbről is rémlik ilyen, Firepro kártya Eth-csatlakozóval.

• .mf

veterán

válasz zolee5016 #4 üzenetére

"nagyon fáj a PC-s piacnak a GPU piac árazása"

Szóról-szóra ugyanezt akartam beírni :DDD
    Még nálam is befigyel a 4890-es, amíg a 2GB-os 7850 új ára be nem esik 45, vagy inkább 40k alá... Elég aggasztó volt tavaly látni, hogy a valódi (felső-) középkategóriás kártyák 5x-60k körül vannak. Tudom, hogy egyszer volt Budán kutyavásár, de a 31k-s 4850-esem eléggé feltette a lécet.

Abu: mi lesz a következő héten, amivel az AMD kihúzza a Matrox lába alól a talajt? Nem tette ezt már meg (többször), pl. az olcsóbb, 2-nél több monitort is támogató kártyákkal?

Új hozzászólás Aktív témák