- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
ha nem volt az alaplapra integralva, most meg nem kell szinte
Nem jól látod, akinek játékra kell és normálisan akar játszani annak még kell, de miért volt az jó nekem mikor 30k kellett leperkálni egy HD 4670 -ért és még 30k egy valamire való CPU -ért, most megvettem a Trinityt 30 ért és szevasz tavasz.
-
ertem, de miert jo az hogy kulon logisztikaval dobozokkal nyakra legyartanak egy belepo szintu kartyat mikor igy olcsobban sokkal egyszerubben is el lehet adni es meg nagyobb reteget erhetnek el vele beepitve az arat... nem hiszem hogy ezzel a sajat zsebukbol vennek ki a penzt. Masreszt a technika fejlodesenek oruljunk mi is
Remeljuk 3-4 ev es egy gamer gep elfer vegre egy htpcbe is
-
Zsolesz1885
tag
Én örülök is neki hogy erősre sikerült, így megspóroltam a VGA-t, és még játszok is.. mindig hozzáteszem, nem fhd-be, de nekem bőven megteszi az APU. Elindul a game nekem 1024 is elég. Tudom ezért a kijelentésért a vérgémerek tűzbe dobnának. De én megmondtam hogy nem költök rá többet. Egyébként érezhető is, még a Llano árak is elégé tartják magukat, épp ma volt emelés az egyik webshopon. FM1, FM2, és még az AM3-asoknál is emelkedtek az árak...
-
Az igp es az apu sikere lehet eros, de azert ne hasonlitsuk, egy rendes dedikalt kartyahoz. Az meg szerintem mindenkinek erdeke, hogy akinek csak ennyi craftra van szuksege annak legyen eleg ez a minimalis szint, kevesebb mergezo anyag, kevesebb fogyasztas, biztos olcsobb eloallitasi ktg, szoval ezzel nem maguk alat vagtak a fat, ez kokemeny penz nekik is amivel mindenki joljar. Az apu is marad egy belepo szint es semmi baj azzal, hogy ennyivel is kilehet valtani vegre.
(#63) b. ez tenyleg erdekes, anno a 4850 egy komoly kartya votl es ujonnan 45k volt, most az akkori szintnek megfelelve ezert a tudasert kell fizetni 80k-t. Legalabb a ram olcsobb
, de hala az egnek minden evben kitalalnak valamit, hogy az egekbe emeljek az arakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest