Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
weberzolee #14 üzenetére
Érdekes a magyarázatod, főleg hogy nem érted miről beszélsz. Lássuk:
Reakció: "Számomra meg az érthetetlen hogy egyes emberek egy termék sikerességét a saját preferenciájuk alapján próbálják megérteni."
Itt ugye arról volt szó, hogy ronda és drága. Ezzel te elkezdtél vitatkozni, holott egyértelmű tény a díjak alapján is, hogy mindenhol elhasalt az apple watch a design díjakon. Ennyi kész, itt nincs saját preferencia, itt világszintű szakmai szavazások, díjak vannak, ahol nincs Apple Watch, max a kis saját maguk által pénzelt szavazásos eredmények. Ennyi. Ezt te magyarázhatod, akárhogy, akármeddig, attól tény marad hogy ronda. És ezen nem változtat az, hogy mennyien használják, mert bár te más szemére veted a személyes preferenciát, de te FOLYAMATOSAN azzal dobálózól, hogy hányan használják, de közben fingod nincs, hogy ki mire használja, miért vette meg. És nyugodt lehetsz, hogy nem azért vették meg, mert szép, hanem mert olyan funkciókkal bír, és presztízs értékkel, amire ő "építhet". Ennyi. Ebben semmi félremagyarázás nincsen, csak te szeretnéd ezt belemagyarázni, mert saját szavaidba buktál, de igen nagyot.
Ez a mondat valahogy nem fér össze az ítélkezéssel...Volt egy állandó tapasztalatom ami miatt lecseréltem. Szóval ezzel most lukra futottál
Itt az Amazfitet emlegetted. Én egy szót nem szóltam az amazfitről, sem samsung watchról, úgyhogy nem tudom milyen lukra futottam, de ha te már olvasási problémákkal vagdalkozol irányomban, akkor szerintem nézzél magadba, mert itt nem én futottam lukra, hanem Te, de iszonyatosan
Egyrészt nem értem hogy akit idegesít az minek venne okosórát (mintha kabriót vennél mikor idegesít a menetszél zaja...) másrészt a rosszkor / duplán csipog vs mindig csipog szembeállítás sem jön át. Ha gondolod kifejtheted, mert érdekel a véleményed.
Te figyu. Hány éves vagy?? Végeztél egyetemet egyáltalán? Volt olyan tantárgyad, hogy szociológia? Most csak egy tantárgyat említek, de lehetne még sokat, amivel lehet bolygatni az emberi viselkedést, és kultúrát. Te komolyan abban a tudatban élsz, hogy az emberek csak azt veszik meg, ami semmilyen módon nem idegesíti őket, mert minden tökéletes vele?
Asszem ez volt az a bekezdés, ahol tisztán látható, hogy egy kb 11 éves gyerekkel, vagy azo na szinten ragadt emberrel beszélek, úgyhogy bye bye, mert a szintedre már egyszerűen képtelen vagyok lesüllyedni... -
Shyciii
veterán
válasz
Cilindrik #12 üzenetére
Nagy a baj a fejedben úgy látom.
Valahogy mégis sok millió ember boldogan használ ilyen órákat márka függetlenül, ők biztos mind megvezetett és vagy tudatlan emberek.
Az megvan, hogy ezek az emberek nem attól használják boldogan, mert üzeneteket olvasgathatnak rajta, hanem mert fitness funkciókat használnak, esetleg alvás figyelést? Vagy vérnyomás, pulzus, ekg-t stb? Hah? És akkor még nem említettem, hogy több millión presztízsből veszik. Igen, bármennyire is fájdalmas neked, nagyon sokan vannak ezzel. Mert ugye nagyon pedálózol, hogy én hova vagyok leragadva, de közben a szemellenző rajtad van, és azt hiszed, hogy a több millió ember azért vette meg, mert az üzeneteit végre az óráján olvashatja. Erre várt már legalább 10 éve.
Figy. Ha te az okosóra tulajdonságainál olyan funkciókat említesz meg szuper dolgoknak, amiket a mobilok csiliárd éve tudnak, akkor jogosan merül fel az a hasonlat, hogy egy mobil mellé, minek olyan okosóra, ami ezeket tudja (és itt most nem a fitness funkciókra gondolok, mert az más, az jogos). Mert hogy valaki azért vesz ilyen okosórát, hogy azzal tud fizetni, meg értesítéseket olvasgatni, az bocs, de nettó hülyeség.
Mint mondtam elhiszem, hogy neked hatalmas vagizás, hogy csuklódat forgatva órával fizetsz, vagy hogy 3-4 szavas üzeneteket el tudsz olvasni, csak tudod sok ember van aki nem 3-4 szavakban beszélget, üzenget (érdekes módon buszon sem órákon látom a chateléseket), ergo továbbra is oda lyukadunk ki, hogy ez a képernyőfelület rendes üzenetek kezelésére alkalmatlan, vagy kényelmetlen. -
Shyciii
veterán
válasz
Cilindrik #10 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy a design-t csak használat útján lehet megítélni? Nagyon vicces vagy. Innentől kezdve a kommentedet komolytalannak minősítem.
Amúgy jelzem, hogy a több oldalas emailek, és a 4 szavas értesítések között még baromi sok variáció van, ami szintén alkalmatlan az órán való bögyörőzésre.
Azért okosóra, főleg apple watch, hogy a fizetési értesítéseket lássam rajta, az a vicc kategória. Egyrészt teljesen felesleges, mert mobilon hallásból tudom, hogy fizetési értesítő jött, mivel egyedi csengőhang van hozzá. Max csak akkor nézem meg mi az, ha előtte pár másodperccel nem vásároltam. Az ismerőseim meg nem 3-4 szavas üzeneteket küldenek nekem, hanem teljes mondatokban beszélnek hozzám, tehát okosóra kiesett, Főnökön rövid munkaismertetőt, helyzetjelentést szintén nem pár szóban böfögi a neten keresztül, ergo megint használhatatlan. A szerverek hibajelentései, rövid logjai telegrammon keresztül szintén használhatatlan okosórán, ergó újfent useless okosórán való üzenetek nézegetése. Elhiszem, hogy neked a kommunikáció kimerül pár szóban, ha egy 3-4 napos időjárást hosszasan bogarászol a mini órádon és ez téged hatalmas élvezettel tölt el, de az órád felemelése pont annyi idő, mint nekem a mobil kiemelése a zsebemből, és még fel sem kell oldani, mert megoldja magától, és már fizethetek, már látok mindent amire szükségem van.
A kismillió számlapot meg hagyjuk már. A kismillió akkora ordas hazugság (főleg ha nem a csicsamicsát nézzük), hogy csoda hogy nem érzed magad kínosan.
A fizetés egyszerűsége szintán adott szinte bármilyen mobillal, a mókolásmentességet meg eleve nem értem. Miért kellene mókolni egy mobilt a fizetéshez? Használtál már életedben mobilt? -
Shyciii
veterán
válasz
weberzolee #6 üzenetére
Akkor fordítsuk meg, és mondjuk azt, hogy ismeretségi körömben mindenki szerint bűn ronda, kb. az aliexpress-es filléres cuccok szintje kinézetben. Ezen kár vitatkozni. Ez a kinézet sehol, semmilyen szavazáson semmilyen design díjat nem nyert el, ami nem pénzért vett...Nem véletlenül.
"Elég frusztráló amikor este tévénézés közben csipog az óra hogy fizettem a Lidl -ben..."
Az előbb kifogásoltad a saját preferencia alapján való ítélkezést, erre tessék, most te hozod elő. Mást meg az idegesít, hogy a telefonja mellett már az órája is minden sz.rért csipog. És akkor fel sem hozom, hogy ezen az egér kijelzőn 1 mondatot is szar elolvasni, hát még ha komplett üzeneteket, írásokat, információs értesítőket (pl icinga) kellene elolvasni. Mindig jót röhögök, mikor látom az utcán az ilyen embereket hunyorogni, hogy elolvassák az órán levő mikróbákat.. A másik fele el sem olvassa, csak kinyomja. Kb ennyire van értelme. Vagizni viszont biztos nagyon jó. Már csak KITT-et kellene hívni vele valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Védőtokok és renderképek árulkodnak az Apple Watch atlétáknak szánt Pro modelljéről a holnapi bemutató előtt.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest