- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
7Heads Drago #2 üzenetére
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Mondjuk az XR-nek a legjobb az üzemideje tudomásom szerint az iPhonok között és ahogy én nézegettem 1-2 videót úgy láttam, hogy nem sok telefon van ami elveri üzemidőben. Ha ezt így meg tudják csinálni, hogy 2900mAh valamennyi akkumlátorral hozzák a 4000mAh s androidos telefonok üzemidejét az elég jó.
Szóval ez a 5% nem sok de az új procival valószínűleg elég lesz a konkurencia ellen. Ha még a készenléti időt is vesszük akkor az nem annyira rossz de szerintem naponta ezt is kell tölteni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Az Xr így is üzemidő bajnok. Ha ehhez egy kicsit nagyobb telep, és kisebb fogyasztású chip társul, bőven elég fejlődés.
-
gattolino
senior tag
válasz
Pedig a tavalyi XR is nagyon jó üzemidőt produkál. 10 óra SOT, ezzel szerintem nagyot fognak gurítani. Ha Iphone-t vennék, akkor ezt preferálnám, mert valamivel olcsóbb mint a többi XS, XS Max
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest