- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #48 üzenetére
Ok......
Van egy kis baj.... Sose volt droidom... Drága volt és nem volt itthon a boltokban...😁 (80as évek) -
7Heads Drago
veterán
Felesleges magyarázni. Csak tervezés kérdése az egész. Meg persze ha a userek se igénylik minek is tennék. Sztem elég lenne ha egy 0,5 mm-rel lenne csak vastagabb az egész és biztos bent van. Mert hogy most 7,7 mm vagy 8,2 mm vastag sztem senkinek se jelentene problémát. Főleg hogy eleve sokan tokban hordják ami lényegesen többet vastagít rajta.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Rinocerosz #19 üzenetére
Változó. Én nem igazán jöttem rá mitől függ. Volt nem is egy alkalom hogy 2%-ot merült máskor meg többet. (3-8%)
Ez felettire nem emlékszem. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Rinocerosz #17 üzenetére
Mondjuk készenlétben se tartod 8 órán keresztül max alváskor. Sztem napközben elég sűrűn ébresztjük. Nem véletlenül kell őket tölteni naponta.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Rinocerosz #15 üzenetére
Iphone tényleg nem fogyaszt készenléti időben
Ahham Jó hogy azt nem mondjátok, hogy még termeli is az áramot vissza. Azt el tudom fogadni, hogy készenlétben kevesebbet fogyaszt, mint a droid. De mivel abban is van proci, ram, antenna, kamera stb és ezeket használja is semmiképp se nulla a fogyasztása. Nyilván az OS sajátossága miatt kevesebbet eszik, mint a droidos társai. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Rinocerosz #6 üzenetére
Ha ezt így meg tudják csinálni, hogy 2900mAh valamennyi akkumlátorral hozzák a 4000mAh s androidos telefonok üzemidejét az elég jó. [link] [link]
Lehet hogy én néztem el, de én ezt máshogy értelmezem. Persze simán lehet, hogy lestrapált akkusat használtak a tesztre.Illetve nyilván az se mindegy hogy mi megy rajta a legtöbbet: videó, böngésző, játék.... De azért kétlem hogy 4000-essel felveszi a versenyt.
Pont ezért mondom azt hogy pl egy 3500 akkuval már simán lehetne az elejében. Én nem spóroltam volna ezen. -
7Heads Drago
veterán
5%-os telep növelés?
Ezek se akarnak átesni a ló túloldalára.
Érdekes hozzáállás ez az Apple részéről. Mindenki növeli az akkut... és nem 5%-kal. Esetleg még rádobtak volna még egy 15-20%-ot és az amúgy is elég stabil szoftveres háttérrel elég sok embert megérintettek volna. Ez így nesze semmi fogd meg jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest