- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
Pete55555 #24 üzenetére
A win8 egyik kiadása wp8, erre gondoltam igen.
De nekem nem kell internet, mivel itthon van olcsó és gyors, nem szakadós... max ha lemondanám, de minek? Nem az internettől lesz okos az a telefon.
Ha úgy vesszük, hogy a belépőszint akadós programfutást eredményez, az Ace meg a Defy meg már visz mindent, akkor szerintem az a közép teteje. Ennek semmi köze a fizetésemhez, csak feleslegesnek tartok ennyit kiadni. Igen, ha nem lesz v.mi jó, nem is fogok.
Mondj egy új fejlesztésű 7272t-t, amit kapni. Van ilyen? Nincs. Új fejlesztés, te írtad... Jó lenne a régi is, ha menne 1ghz környékén, vagy minimum 800mhz-en, az már elég szokott lenni, hogy ne akadjon. Inkább fejlesszenek egy normálisat, hogy kevesebb áramot egyen, vagy kutassanak új aksi után...
Az intel procija pl. lehet hogy elmegy a minél több ghz felé, pedig nem biztos, hogy kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest