- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
real99
csendes tag
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Az S7 mai bemutatóját közvetíteni fogja YouTube?
Köszi!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Viktor0610 #81 üzenetére
Na azt nem tudom mert rákattintok és nem jelenik meg semmi
csak felkerült! Mikorra várható hogy megmutatják normális videón a 3 színt?
-
-
Sly Bp.
addikt
Már lehet venni a T-nél S7 és S7 edge telefont Gear VR szemüveggel!
-
Szakiii
addikt
Egyébként egyetértek veled, ebből a hszből is az jön le ami az én véleményem, hardver terén nagyon ott vannak mindenben de tényleg szoftveresen viszont vannak gondok bár amúgy érezhető némi javulás, szerencsére náluk fordítva szokott lenni és megjenéskor szar a szoftver de frissítés javít rajta, legalábbis nekem ez a tapasztalatom pl anno note 4nél iszonyatos javulás jött az új szoftverrel sőt konkrétan tökéletes lett amíg megjelenéskor igen sok gond volt vele.
-
Wave86
tag
Most mindenki leszólja a képek alapján, aztán meg élőben látva meg fogják venni az emberek,
Az S6-nál ugyanez volt. Mellesleg szerintem az S6 vonalat továbbvive ez egy upgrade, ne várjon senki paradigma váltást. -
senki sem szponzorálja őket, azonos feltételek mellett tesztelik - nem laboratóriumi körülmények mellett - a különböző készülékeket pont azért, hogy megfelelően összehasonlíthatók legyenek a telefonok, kizárva minden felhasználói hibalehetőséget, befolyásolást.
az még semmit sem jelent, hogy valaki bármilyen moddolt/főzött firmware verziót emleget, vagy vagy akár használ, garmadával hoztak hozzám anno szoftverezni különböző telefonokat - amikor még volt időm, energiám és kedvem foglalkozni vele - olyanok, akik állítólag értettek hozzá, aztán kinyírták a rendszert/telefont különböző főzelékek telepítgetésével - innen a fórumról is elég sokan.
az nem baj, hogy sokan a tiéddel ellenkező tapasztalatokat is leírnak, mert pont az a lényege, hogy ezer módon és beállításokkal lehet használni különböző, de még azonos telefonokat is, amik nem feltétlenül tükrözik a készülékek egymáshoz mért valós tudását?
amit te leírtál, az a tapasztalat csak a te beállításaidra, az általad használt alkalmazásokkal...stb. igaz, de attól valósan még nem tud kevesebbet az s6 edge, mint a 6s, mert ha valaki veled ellenkezőleg állítja be és használja, akkor ellenkező értékeket is fog kapni - ennyit a tapasztalatokról, amik nem feltétlenül tükrözik a valós tudást, így nem lehet az alapján lehúzni egyik vagy másik gyártót/készüléket, ha az azonos feltételek mellett készített tesztek mást mutatnak.
ideális esetben angliában is így működik, meg bárhol máshol is a világon, így arra inkább nem mondok semmit, amire ezt írtad...
az állítólag lefogott telefonod sim kártya nélkül, csak wifi hálózaton merül 8 óra alatt 15-20%-ot, ez minden, csak nem lefogás, ilyen beállítás mellett nem beszélnék ilyesmiről, sőt...
kapcsold ki mind a kettőn az adatkapcsolatot - hogy kizárásra kerüljön az eltérő kapcsolódó beállításokból adódó hibalehetőség -, aztán hívd fel egyikről a másikat úgy, hogy mind a két készülék teljesen feltöltött állapotban legyen, a hálózati mód/körülmények pedig legyenek azonosak, amennyire csak lehet, aztán mehet a várakozás/beszélgetés, amikor az iphone 6s már régen kikapcsolt, akkor az s6 edge még bőven messze lesz a lemerüléstől - ez csak egy használati mód a sok közül, de bármit és bárhogy csinál bárki, adott eredmény fog születni. -
xedamen
senior tag
Köszönöm a linket, így máris más a véleményem, végre van aminek hihetek, nem azt veszem alapul, hogy a két telefon itt van a kezemben...
"Laboratóriumi" körülmények közötti eredmény, valamint az általam használt alkalmazások/ használati szokások között azért van különbség. Az sem mindegy ugye, hogy hol élsz, milyen ott a lefedettség stb.
Hivatkozhatsz a beállításokra, de ha már a CM13-at emlegettem, gondolhatod, hogy nem egy átlag user-rel vagyok, hidd el, minden szépen le van fogva, ahogy kell.10 hónapig használtam az Edge-t, leírtam a tapasztalataimat, erre jössz egy internetes cikkel, amit ki tudja éppen melyik gyártó szponzorált. Köszönöm, pont az ilyen hozzáállás miatt költöztem ki Angliába!
-
zümzümm
senior tag
Nem értem, mért van ez a szappantartó para... Egyáltalán nem néz ki annak. Az S6-hoz hasonlítva, ugyan olyan letisztult, kifinomult, trendi és elegáns egyben.
És az hogy alig változott a külseje, az elődhöz képest??? Nézzetek meg egy 2005ös és egy 2015ös Porsche 911-est... Nem sokban változott a forma, pedig van köztük 10 év! Ugyan olyan dögös mind a kettő.
-
willope
tag
Fúú, aranyban nagyon rajos ez a telefony, biztos nagyon okos lesz és a csajok is tapadi fognak. Na de mind1 késö van, megyek aludni nép csá.
-
a képek még nem garantált, hogy a valót mutatják.
az s6 edge is tud nagyjából annyit akkumulátoros üzemidőben, mint a 6s (link), készenlétben és telefonálásban még többet is, ehhez persze az kell, hogy - amennyire lehet - azonos feltételek mellett legyenek összehasonlítva, de a felhasználóknál - főként az eltérő rendszer miatt - egyik vagy a másik jobb, beállítások és használati mód függvényében.
a másik témában írod, hogy neked az S6 Edge 8 óra alatt simán merül SIM nélkül wifin 15-20-at, ami érdekes beállításokra utal, úgy az iphone még annyit sem bírna, de az nyilván másként van általad konfigurálva - az eltérő rendszer miatt nehéz is azonosan, de az iphone is szabadjára engedhető úgy, hogy a felét sem bírja akkumulátoros üzemidőben.
a samsung és a google által is adott az apple facetime, imessage és icloud megfelelője. -
xedamen
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy ezen sem fog megtapadni rendesen a fólia, akárcsak az iPhone 6/6s-en? Ugyan úgy le van kerekítve az üveglap mindenhol. Nem azt mondom, hogy kopiznak, de azért na... Majd jön a 3D Touch screen, 12 megapixeles kamera, a dizájn már csak hab a tortán.
Nekem S6 Edge-em van tavaly április óta (nem volt még soha az életben telefon 5 hónapnál tovább). Most vettem mellé egy iPhone 6s-t. Igazából mind a kettő tökéletesen elvégzi azt, amit szeretnék. Itt már nincsenek nagy különbségek, egyedül a szolgáltatásokban. A Samsung fejleszthet bármit (3D touch pl), sosem lesz az androidban rendszerszinten úgy integrálva, ahogy iOS-ben.
Androidon nekem hiányoznak azok a szolgáltatások, amik amúgy simán kivitelezhetőek lennének (FaceTime, iMessage, iCloud). Nem, nem vagyok apple fan, csak őszinte. Az iTunes-t, csengőhang szerkesztést, bluetooth fájlküldés hiányát viszont egyenesen utálom.
S6 kamerája egyébként állóképek terén oda-vissza veri a 6s-t (videóban viszont nem), ha tényleg F1.7-es érzékelőt kap az S7 az nagyon komoly pofon lesz.
Nem értem egyébként, hogy míg a Nexusoknál (stock android) valamint cm13-nál is remekül működik a doze, addig a Samsung ismét elcseszte és az 1750 mAh-s 6s jobban bírja, mint a 2600 mAh-s S6 edge...
Nagyon haragszom a Samsungra... Egy szó, mint száz szerintem nem ártott volna egy kis dizájn váltás.
-
thatsofemre
tag
Az a szürke piszok jól néz ki.
-
Matada2.3
veterán
Bár be se mutattátok volna ezeket... Inkább nézek sz*r de az eredeti készülékről képeket, mint ezeket az ocsmány rendereket.
-
pit stop
addikt
Ez olyan... semmilyen lett...
Reméljük csak fake. -
törölt tag
válasz
Genesistibi #2 üzenetére
+ 1.
-
hemaka
nagyúr
Ezek igy kepen annyira nem jonnek be. Az uj A5 viszont eleg utos design, az tetszik.
-
Az S6 edge szerintem az eddigi legszebb Samsung teló lett, a küllem viszont a kényelem rovására ment, az éles oldaléllel. Iszonyat rossz a fogása tok nélkül.
Hátlapot viszont megtanulhatnának designolni végre, hányinger a S6-ok hátlapi elrendezése is, ahogy idén se lesz szebb ha ez valós kép. -
Csarli85
aktív tag
Szerintem szépek lettek, bár az s6 edge szebb ezeknél, de inkabb a nagyobb aksi, és a vastagabb ház, mint a szépség. Végre újra van fekete verzió, remélem nem olyan lesz, mint az S3, hogy napfény alatt meg lila.
Ennyi hír után, főleg hogy volt már kézben is lefotózva, biztosan ilyen lesz a formája szerintem. Ez minden évben így volt.
-
amadeus11
senior tag
Ronda lett, az biztos. Nekem nem tetszik ez a lekerekített vonalvezetés. Az S6 szép lett (főleg az Edge), ez most így sikerült.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem látok kiugró változást.
-
Szakiii
addikt
válasz
#67656192 #52 üzenetére
Egyébként igen kicsit tényleg olyan nagy méretben a kerekített forma szerintem jobb, nekem note 4em volt kb egy évig szép szép, de ott is a szögletes forma nem előnyös ilyen méretnél és mivel ez továbbra is csak egy telefon azaz használati tárgy inkább legyen csúnyább de praktikusabb. Szerintem.
Littlecar: imádom
-
isti215
tag
És az s7 edge-nél hogy oldanák meg a hátlap lekerekítését is ha ugye a képernyő is le van kerekítve.Valamiféle keretnek csak kell lennie ami összetartja a telót.
No mindegy majd meglátjuk.
-
zozzo72
aktív tag
Jó lesz ez... Viszik majd mint a cukrot.
Ha nem is lesz 50 milliós eladás
de szép számmal fog fogyni. -
Ricardo
titán
Azért az A széria elegánsabb, és nem lehet azt mondani hogy a sarkai kiszakítják a zsebet.
-
Szakiii
addikt
Nálam így néz ki egy szappantartó
-
Halkow.
senior tag
Élőben biztos bazi kényelmes és egyben csúszos is lesz.
-
Zolik
senior tag
Még kb 100x írjátok le hogy ronda, szappantarto stb..
Várjuk már meg azt a szájbavert bemutatót... -
mtcob
senior tag
Biztos a renderkép nem túl előnyös, de itt kopogós műanyagnak néz ki az az üveghátlap...
Egyebként meg nemrossz ez, bár nem tudnám egymás mellett megkülönböztetni az S6ot és az S7et, ha ez marad így -
laci_csk
senior tag
Me'g nem lattam kerek zsebet.
-
Szakiii
addikt
Nekem tetszik, zsebben még mindig ez a legjobb forma, hiába tény hogy szebb a szögletes iszonyatos zsebben hordani egy szögletes telefont. Jó lesz ez, nekem tetszik.
-
laci_csk
senior tag
Egy az egyben ronda, mint a samuk 99%-a.
-
Beri78
őstag
teljesen mindegy milyen, úgyis megdönt majd minden rekordot
-
Aron1988
tag
Na gyerekek, úgy látom előkerültek a fiókból az S3 design tervei!
Hát én még olyan rasnya telefont életemben nem láttam, mint a fehér színű Galaxy S3. Az iPhone 6-nak majdnem sikerült olyan rútra sikeredni, de csak majdnem (pedig az iPhone5S a világ egyik, ha nem a legszebb telefonja). Zongoralakkos fehér , feminim gagyi müanyag szappantartó, pfej de csúnya volt
-
judas13
addikt
Ronda.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #19 üzenetére
Jól van akkor beleegyezem, legyen s7 csak,hogy ne érje szó a ház elejét az S6s-sel.
Más: pont a hátlapra erősítettek rá ami eddig is a bajom volt vele . Olajoshal. Majd ha a kezembe veszem kiderül, hogy kelle e.
-
HaZse
őstag
Ha ez valóban igazi kép ezekről az S7 és S7 Edge-ről, akkor szerintem ez borzalmasan bazhásian néz ki. Az S6 és S6 Edge szebben néz ki.
Sőt az én A5 2016-os telefonom is jobban néz ki, mint az S7. Ez a kerekítés a sarkoknál nem áll jól neki.
-
Crafter32
őstag
Engem leginkább a méretek növekedése zavar. Az ára annyi és kész, de így képen nem tűnik olyan szépnek.
-
Ricardo
titán
A képek alapján a s6 jobban tetszik mint az S7 (feltéve, hogy valóban ilyen lesz). A Sarkai túl kerekítettek.
Az Edge határeset, ott elég jól mutat a hajlított kijelző miatt.Majd élőben is megnézem ha megjelenik.
-
Koczó93
őstag
A formavilág nekem nem tetszik de ezüstben nem tűnik rossznak
-
Nite
őstag
na hat ez csunya szappantarto mar megint
-
Kapanyél
őstag
A legnagyobb különbséget az Edge hátlapján látom, itt az is lekerekített. Ami a szintén lekerekített előlappal egy penge oldalt adna ki, amiről egyébként nincs is kép, hogy, hogy nem... szerintem kamu.
-
törölt tag
Szépek. De majd az "élő" képek lesznek az igaziak.
Azoktól kérdezném akik megint jönnek a "szappantartó", "S6s", unalmas samsung", és társai szövegekkel, hogy mit várnak? de komolyan. Nekem az is jó, ha lerajzoljátok paintbe.
-
Grafikai munka... Ez megint bullshit csepegtetes a hype fenntartasara.
Kb nem latok elorelepest ezen a fronton.. Be fog allni a Samsung gyar/gyér/ felso szegmense egy ido utan, mert mogottuk nagy a felzarkozas / persze nem oly merteku
@edward2: sose kene keret nelkuli, vagy azt erosen imitalo keszulek... Nulla vedelem.... Plusz kenyelmetlen hasznalat...
-
-
SlayR
senior tag
Kb mint egy 10 évvel ezelőtti telefon ahogy ezt már máshol is írták....nagyon ronda
-
Hunt3r22
őstag
S6 pro néven is árulhatnák.
-
juhasz22
aktív tag
Tipikus szappantarto forma, nem nagyon tetszik..
-
aelod
veterán
Szerintem randa. Pláne ennyiért. Mondom ezt a 4. samu telefonom használva...
-
edward2
addikt
Akkor lehet kövezni, mert nekem kifejezetten tetszik. Talán az első Samsung amire azt mondom jól néz ki.
Attól függetlenül az ára miatt esélytelen lesz nálam
400 euro a limit. Annyiért már lehet tisztességes telefont találni.
-
Fkris
őstag
Dehogy nem, üveg hátlap ezért veszélyes.
Bár érdekes, az egyik előző genes modellnél az egyik nagyfejű PRos azzal érvelt, hogy amúgy az üveg hátlap esztétikusabb, prémiumabb, és emiatt nem tudják az IP védelmet biztosítani.
Akkor 99% bullshit volt, most meg ha hinni lehet, akkor 100% bullshit. -
M5Norbi
őstag
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Sajnos egyet kell értsek.
De összességében nem fog el tőle a must have érzés az eddigiek alapján. -
Ha valóban így fog kinézni ,akkor nagy csalódás lesz Számomra.
-
M5Norbi
őstag
Én azt hittem többet változik majd.
A hátlap meg nem lesz így sérülékenyebb?
-
Kasya
nagyúr
Ezek csak a korabbi renderek. Ezeken szep, ellenben a kezben lott foto nem annyira.
Majd azt a pillanatot varom, mikor a bemutaton elohuzzak a zako belso zsebebol. Abban a pillanatban eldol hogy mennyire pofas
Új hozzászólás Aktív témák
ma Napok kérdése a várható premier, és a megbízható kéminformációról (is) ismert @evleaks most nagy felbontású renderképeket közölt az új Samsung zászlóshajókról.
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Diablo IV
- Gumi és felni topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest