- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
GreenGoblin #8 üzenetére
Én a sima hármassal voltam így, az sokáig meg is volt és gcam-mel nagyon jó képeket lehetett vele lőni. 5-öst már használtan vettem, az egy hónapot se volt nálam aztán jött a Pixel 2XL majd egy Pixel 3. Az OP7 megint jó volt újonnan, egy nyarat kibírt majd jött a Pixel 4XL és ment a OP. A 90 Hz-es panel miatt akartam egy 7T-t, na azzal már nem voltam olyan nagyon elégedett. Egy hónapot használtam de a P4XL jobb volt, így a 7T is ment a háztól. Azóta meg... Hajlított kijelző, 6.5" vagy afeletti méret, mindegyik dealbreaker nálam.
-
válasz
GreenGoblin #8 üzenetére
Az alap 7esre készültem rá, tavalyelőtti BF akcióban, 389$ bruttó volt EU raktárról egész hónapban - kihagytam, azóta se jött értelmes ajánlat a Op részéről. Persze, aki eladja a kocsi és telefont vesz az árából, az mindig talál vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest