Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A51 - kamera által homályosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Hát ezért kellett a hesszölblöd kampány ! Terelje szépen a csordát az order gomb felé..
-
hemaka
nagyúr
Pedig gsmarena tesztet nézve hát...
-
törölt tag
Ennyit arról, hogy jó telefont kel letenni a nagy eladásokhoz.
-
t72killer
titán
válasz GreenGoblin #8 üzenetére
Az alap 7esre készültem rá, tavalyelőtti BF akcióban, 389$ bruttó volt EU raktárról egész hónapban - kihagytam, azóta se jött értelmes ajánlat a Op részéről. Persze, aki eladja a kocsi és telefont vesz az árából, az mindig talál vmit.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Szerintem nem sokáig lesz ekkora érdeklődés , mert több teszten is megemlítik a véletlenszerű érintéseket , kamera minősége az hasonló árazású készülékek mögött van és az akkumulátor idő tartalma is rosszabb az elődnél.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
GreenGoblin
őstag
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
Most édemes tavalyi modelleket megvenni. Azokat akciózzák mindenhol.
Amúgy tök jó lenne ha OnePlus kiadna értelmes mondjuk 6 inches telefont nem pedig csak a péklapátot nyomatná... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
K82
őstag
válasz GreenGoblin #8 üzenetére
Én a sima hármassal voltam így, az sokáig meg is volt és gcam-mel nagyon jó képeket lehetett vele lőni. 5-öst már használtan vettem, az egy hónapot se volt nálam aztán jött a Pixel 2XL majd egy Pixel 3. Az OP7 megint jó volt újonnan, egy nyarat kibírt majd jött a Pixel 4XL és ment a OP. A 90 Hz-es panel miatt akartam egy 7T-t, na azzal már nem voltam olyan nagyon elégedett. Egy hónapot használtam de a P4XL jobb volt, így a 7T is ment a háztól. Azóta meg... Hajlított kijelző, 6.5" vagy afeletti méret, mindegyik dealbreaker nálam.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
El Diabl0
junior tag
Vajon konkrét számot is fognak közölni vajon, vagy valamiért inkább nem?
-
hemaka
nagyúr
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
Foleg hogy jon a redmi note 10 pro, jobb kameraval, jobb akkuval, ua kijelzovel felaron. Aki nem reszket a top SOC-ert...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
-
Az tényleg egy remek készülék lett , bár a felhasználók a közelség érzékelő hozták fel panaszként, nem lett az igazi . De ez tipikus Xiaomi dolog...
Mint ahogyan a túl szűrt videó hangzás .Plusz újabb hír hogy a Pro esetében “lehet” érkezik egy 5G-s variáns is SD750G lapkával . Ha ez igaz akkor érdemes még egy picit várni főleg annak aki hosszabb távra keres egy jó ár-érték arányú készüléket .
Szubjektív véleményem az hogy a Xiaomi ismerve egy típusból kiad vagy tíz fajtát én simán elhiszem hogy érkezni fog.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
Majd év végén lesz érdemes megfigyelni hogy mennyit adtak el belőle, mondani lehet bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256gb Titanium Black, független, bontatlan
- iPhone 13 Pro 128 Gb Alpine Green 85% akku
- iPhone 16 Pro 256gb,Desert Titanium,független,bontatlan
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen