- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Így mán világos. Sokat tud fogni egy ilyen tető a mínuszokon is, nálad meg ugye kétoldalt fal is van, reggelente nem kell a szélvédőn tornázni. Nekem nincs is jégkaparóm.
Tető alatt nem kell, ha meg melóhelyen kint éjszakázik, akkor van rá való takaróm.
Én azért a rácson kívül tennék oda még valamit, így még simán ráhordja a havat ha fúj a szél. Igénytől és pénztárcától függően belülről mondjuk egy plexicsíkot vagy valami ponyvát. Bár ha ennyi hó lesz jövő év elején is, mint most volt, akkor úgy is mindegy.Csak szép sorjában. -> Ne is mond! Szülői háló már majdnem kész, másik szobát átalakítottuk babaszobának, azzal is lassan végzünk. Mellette ott volt ugye a féltető, de a kocsin is volt mit csinálni. Még lesz is. Aztán ha körbeértem rajta szerintem kezdhetem újra előröl.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest