Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Van hozzá használati útmutató, abban le van írva. A két távot egymással szembe fordítod és megnyomod a megfelelő gombsorozatot. Alapból nem egy ördöngősség, de engem már megtrükközött egyszer, ki kellett tapasztalnom a helyes sorrendet, lenyomási időt. Ha Gt01-egy veszel és elakadnál, akkor majd priviben segíthetek ebben.
-
SunMount3r
nagyúr
Hát az a TV távirányítótól is függ, de az enyémnél százszor jobb érzet még egy ilyen "olcsó" légegér is. Pláne, hogy ennek a gombjait betaníthatod gyak. bármilyen másik IR-es eszköz távirányítására, tehát a TV-jére is. És egy gombnyomással válthatsz, hogy épp a HTPC-t/TV Box-ot irányítod rádiós módban, vagy a TV-t/AVR-t infra módban.
-
SunMount3r
nagyúr
Ilyesfajtát még nem próbáltam, de szerintem elég jó hozzá ez is (a világítást leszámítva, akkor már inkább a Rii 8+, vagy valami variánsa).
A Gt01-nek a légegér az előnye és az egykezes használat. Ennek meg, hogy a navigációs főgombok és a bill.-zet is egy oldalon van. KODI-ban sem a légegeret, sem a bill.-zetet, sem a tapipad-ot sem fogod úgyse sokat használni, csak a vezérlő gombokat. Ezek inkább más app-okban előnyösek, én direkt azokért is vettem inkább légegeret.
Kétkezes, vagy egykezes?-> E szerint dönts.
Ettől függetlenül a Gt01 egy nagyon jó és sokoldalú légegér és nekem KODI-hoz is tökéletes.
-
SunMount3r
nagyúr
A Rii "márka" ilyen távirányítóit szokták elég jónak mondani. Pl. Rii 8+, igaz ez nem világít, de lehet van nekik olyan is.
Amúgy megoldhatod a hatótávot egy párszázas USB hosszabbítóval is, a gép mellé kivezetve hátulról.
PC-hez most is Microsoft-all-in-One-t használok, de csak ölben gépelésre, viszont a média player-emre kötve TV előtt jól jön a tapipadja is.
Valamint van egy iWeipoo Gt01-es légegerem is a TV előtti mahináláshoz, az is elég pöpec, már tervezem egy ideje, hogy írok is róla egy kis review-t... 3500K volt, ennyiért pláne elég jó vétel.
Jó kis cuccok ezek, de ha ismeretlen, akkor mindig alaposan utána kell nézni a vásárlói véleményeknek, mert bizony érheti meglepetés az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged