Új hozzászólás Aktív témák
-
Kodiak88
tag
Én kipróbáltam több mindent, de eddig ez vált be a legjobban Microsoft AIO. A vevő lehetne kicsit combosabb de messze ez a legkényelmesebb mind közül.
-
dugynok
senior tag
Hasonlót hasznàlok androidos média boxokon, csak az még nem vilàgítós. Nagyon jó, főleg mikor írni kell valamit. Előnye, hog wireless, mert nekem a tv hàtàra van ragasztva a box.
-
Gyurka6
őstag
válasz
SunMount3r #31 üzenetére
Köszönöm!
-
Gyurka6
őstag
válasz
SunMount3r #29 üzenetére
Köszi, ugyan méretet nem találtam, de az usb kb 19mm, a képen 13 így az irányító kb 19-20cm lehet.
-
Gyurka6
őstag
válasz
SunMount3r #26 üzenetére
Köszi! Mekkora a hossza, usb-s vevő van hozzá (rádiós) ez két darab v. a másik oldala a táv?
-
SunyaMacs
aktív tag
Nem semmi a nokia akksi
-
Gyurka6
őstag
válasz
SunMount3r #23 üzenetére
Ezek szerint ez nem az, hol vetted?
-
Gyurka6
őstag
válasz
SunMount3r #21 üzenetére
Hali! Köszi, a hozzáadott leírás kb 0, meglátom mire jutok, infrára utalásnak nyoma nincs.
-
SunMount3r
nagyúr
Van hozzá használati útmutató, abban le van írva. A két távot egymással szembe fordítod és megnyomod a megfelelő gombsorozatot. Alapból nem egy ördöngősség, de engem már megtrükközött egyszer, ki kellett tapasztalnom a helyes sorrendet, lenyomási időt. Ha Gt01-egy veszel és elakadnál, akkor majd priviben segíthetek ebben.
-
Gyurka6
őstag
válasz
SunMount3r #18 üzenetére
15:icemad, köszi megnézem.
A gombok betanítása/ programozása hogy megy?
-
SunMount3r
nagyúr
Hát az a TV távirányítótól is függ, de az enyémnél százszor jobb érzet még egy ilyen "olcsó" légegér is. Pláne, hogy ennek a gombjait betaníthatod gyak. bármilyen másik IR-es eszköz távirányítására, tehát a TV-jére is. És egy gombnyomással válthatsz, hogy épp a HTPC-t/TV Box-ot irányítod rádiós módban, vagy a TV-t/AVR-t infra módban.
-
Polllen
nagyúr
válasz
SunMount3r #12 üzenetére
Köszi!
Alapvetően tv távirányítóval cec-n jól elvagyok, csak a context menühöz hozzáférni macera. Meg ha valamit írni kell...
-
SunMount3r
nagyúr
Ilyesfajtát még nem próbáltam, de szerintem elég jó hozzá ez is (a világítást leszámítva, akkor már inkább a Rii 8+, vagy valami variánsa).
A Gt01-nek a légegér az előnye és az egykezes használat. Ennek meg, hogy a navigációs főgombok és a bill.-zet is egy oldalon van. KODI-ban sem a légegeret, sem a bill.-zetet, sem a tapipad-ot sem fogod úgyse sokat használni, csak a vezérlő gombokat. Ezek inkább más app-okban előnyösek, én direkt azokért is vettem inkább légegeret.
Kétkezes, vagy egykezes?-> E szerint dönts.
Ettől függetlenül a Gt01 egy nagyon jó és sokoldalú légegér és nekem KODI-hoz is tökéletes.
-
Polllen
nagyúr
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
Kodi-hoz a gt vagy a cikkben szereplő lenne jobb megoldás?
-
icemad
nagyúr
Nekem van ugyanilyen. Ennyiért nem rossz, de tényleg csak kodihoz jó...
-
MineFox54
őstag
USB hosszabbító?
-
Köszi az ötletet, van USB hosszabbítóm, csak nem akarok még egy kábelt a gép köré.
(De ideiglenesen lehet, hogy ez lesz.)
-
tothbe
addikt
Miért nem dugsz a hátsó USB portra egy USB A <-> USB B azaz sima hosszabbító kábelt és akkor már előre hozhatod az érzékelőt. kb 2-300 Ft-os beruházás egy ilyen
-
SunMount3r
nagyúr
A Rii "márka" ilyen távirányítóit szokták elég jónak mondani. Pl. Rii 8+, igaz ez nem világít, de lehet van nekik olyan is.
Amúgy megoldhatod a hatótávot egy párszázas USB hosszabbítóval is, a gép mellé kivezetve hátulról.
PC-hez most is Microsoft-all-in-One-t használok, de csak ölben gépelésre, viszont a média player-emre kötve TV előtt jól jön a tapipadja is.
Valamint van egy iWeipoo Gt01-es légegerem is a TV előtti mahináláshoz, az is elég pöpec, már tervezem egy ideje, hogy írok is róla egy kis review-t... 3500K volt, ennyiért pláne elég jó vétel.
Jó kis cuccok ezek, de ha ismeretlen, akkor mindig alaposan utána kell nézni a vásárlói véleményeknek, mert bizony érheti meglepetés az embert...
-
draco31
veterán
Nekem is van hasonló, de nem világítós. Teszi a dolgát, akkor használom, ha szerelni hoznak gépet. Az USB vevőt azt nálam is inkább előre kell bedugni, mert a fém kuckókon nem nagyon megy át a jele. Vagy ha az nincs, akkor egy usb hosszabbító megoldja. Nekem kb 1600-ba fájt.
-
pet007
aktív tag
Nalam ennek az elodje szuperal(nem vilagit es nincsenek gyorsgombok) mar lassan egy eve, alap dolgokra, leginkabb kodi-vlc-re hasznalom, arra boven jo. Azt nem irtad, hogy tolteni hogy lehet, gobdolom ennek is elejen ott a microusb.
-
total90
veterán
Egész jópofa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest