Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
válasz
AMD Power #45 üzenetére
A W950 ára hirtelen és nagyot esett. Olyan árban van újonnan ma mint egy középkategóriás teló. Állítólag borzalmasan nehéz használni a gombokat rajta. Ennek a telónak pedig nem tudok széles fogyasztói kört elképzelni a dizájn miatt. Valahogy egyik stílusba se illik bele igazán.
Elegáns lenne ha nem villogna, de így giccses. Ezt leszámítva akár még konzervatív is lehetne.
Fiatalosnak sem mondható.
Strapabírónak sem mondanámNem fog széleskörben elterjedni szerintem.
Egyedül arab/japán egyetemisták kezében tudnám elképzelni. -
greeneye166
aktív tag
...hasonló bukást jósolok neki, mint a W950-nek
-
greeneye166
aktív tag
Ami pl a W850-nél szempont volt, vagyis a masszív, fiatalos forma, azzal szemben most átmentek egy amolyan hightechelegáns-piacigagyi konbinációba. Utóbbit azért írom, mert addig oké hogy ott az a designos plexi alul, de LÁTTÁTOK MÁR HOGYAN VILLOG ÖSSZE VISSZA? Szó se róla, az én V630i-mnél is kicsit túllöttek a joyvilágítás fényerejével, de ilyen villódzó kütyüket az aluljáróban árulnak.
Egy szó mint száz: inkább röhejes, mint szép!
ui: tudom, hogy a 850 eggyel lentebbi kategória, de szerintem könnyen lehet csúcsnak nevezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged